ramazan yüce

tayfa75
vatan hainligi gibi agir suclardan yargilamasi suren, hali hazirda hakkinda herhangi bir yargi karari bulunmayan sahsiyet.

normaldir. yargilamanin taraflari bir iddaa ortaya koyacak, diğer taraf da aksini ispat etmeye calisacaktir. davanin tamamina hakim olamayacak kimseler olarak yarginin kararini bekleyip onun uzerinden yorum yapmak en hayirlisi olacaktir.
melankomik
daha önceden pkk eylemlerine katıldığı için sabıkası bulunan biridir.

tamam bu adam suçlu olabilir, müebbet de yiyebilir. ama sabıkalı birini, eylemine katıldığı örgüte karşı cepheye gönderirsen olacağı da budur. böyle rezil duruma düşersin işte. gülerler sana. en çok övündüğümüz şeylerin başında olan ordumuz daha dikkatli olmalı, halkın gözünde güvenirliğini zedelememeli.
tria
istihbarat birimlerince araştırılmış, zamanında pkk terör örgütü saflarında bulunmasa da propogandasını yapmış ve bu suç nedeniyle bir dönem cezaevinde yatmış, o zamanlar da verdiği ifadelerde propogandacılığı kutsal görev olarak tanımlamış vatan haini ilan edilmesini istediğim kişidir. operasyon sonunda yaralanmış askerlerin hepsi mi yalan söylüyor ramazan yücenin operasyon esnasında pkkya teslim olun çağrısı yaptığı hakkında?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol