işyerinde başarılı olmanın yolları

chavez
işyerinde başarılı olmak için uygulanması gereken kurallardır.

http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=257&no=13
nickmickyock
neler yapmanız gerektiğinden çok neler yapmamanız gerektiği ile alakalı bir durumdur. ilk etapta cebirsel basit bir hesaplama ile ikisi birbirinin tersi denilebilir ancak asla öyle değildir. argümanlar ve operantlar en büyük değişken olan zaman ile birlikte bir denklemin içine konulduğu zaman aslında ortada işyerinde başarıya giden yola dair bir formülün olmadığını ortaya çıkarır.
ancak başarıyı sorgulayacak olursanız,
zaten o varılmış bir nokta değil, yolun ta kendisidir.
sipsi
çaycıyla iyi anlaşın. beklemiş, beklemekten kokmuş çay içerseniz başarılı olmanız imkansızdır. işyerinin başarısı da çaycı çalışan ilişki seviyesine göre değişir.
independence
mini etek giymek.

ben misal mini etek giymeksizin cali$mam, ba$arimi da buna bagliyorum zaten. her i$yerinden daha ba$ladigim gun kovuluyorum ama tam maa$imi da aliyorum. maa$imi vermedikleri taktirde cinsel ayrimcilik yapmakla suclayacagim konusunda tehdit ediyorum insanlari, inaniyorlar. bu ay 4 ayri i$ten kovuldum ama bir ay icerisinde bir milletvekili maa$i kazandim neredeyse. kismetse onumuzdeki 10 gun icerisinde iki i$yeri ve bir kiraathaneden daha kovulmayi planliyorum. sonra da tatile cikarim zaten.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol