muhafazakar eşcinsel

sepulturk
cemil ipekçi’nin akp’den yediği cukkalar ardından kendisini betimlediği insan modelidir. hayır anlamadığım sen zaten en başta eşcinsel olarak islam’a kafa tutmuşsun da nedir şimdiki hallerin anlayamıyorum.
angelus
ölüm korkusu bünyeye zuhur ettiği vakit müslüman olduğunu hatırlayan. namazdı, niyazdı, haçtı, oruçtu tüm dini vazifelerini kazaları ile birlikte eda eden bireylere benzer bir durumdur. "ulan şu yaşımıza kadar yemediğim halt kalmadı, bari hadiseyi bir şekilde seyrelteyim de kazanının odununu az atsınlar" kaygısı ile beyan edilen, ve durumdan bir şekilde prim yapılmaya çalışan hadisedir.
salome
konservatif hatlara sahip bir escinseldir.escinsel tercihler beraberinde mustehcenligi mi getirir!escinsel kisi ile tanri arasindaki munasebete siz "fallokrat"lar mi elestirel hatta "yerer" yaklasacaksiniz!! cok merak ediyorum bu keskin hatli duvarlari kim ormenize yardimci, nicin liberal dusunemiyor bizim toplumuz, nerede demokrasi cok uzgunum ama bu sadece "fallokrasi". "fallus inkar edilmis onunla yasanmak istenmemis vay imansiz ne hakla konservatif olusumlar icerisinde yer almaya calisirsin?" ah ortacagi deviren ulkenin insanlari!
igor
bu aciklamayi cok degil 5 sene once yapsa yer yerinden oynardi ancak simdilerde herseye oldugu gibi buna da alisildi ki cemil ablamiz herseyi rahatlikla konusabiliyor.ha ortam mi musait yooo.akp ile barisiksan hersey olur bu ulkede muhafazakar ibnede olunur hersey olunur.evet.
artemisia
o muhafazakar değildir de o muhafazakar kesimden inanılmaz bir çıkarı vardır, voleyi vuracaktır, acayip paralar kazanacağı işler alacaktır(cemil ipekçi pek çok devlet sektörünün formasını tasarlamak için anlaşmış, hmm ne ilginç)... eh bazıları da parayı görünce eşini de cinselliğini de ülkesinin geleceğini de unuttuğu için çok normaldir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol