intihar için uygün zamanı kollamak

lady rosenred
amacı intihar etmek değil ilgi çekmek olan kişinin, büyük bir topluluk/izleyici kitlesi oluşmadan icraatta bulunmamasıdır. yoksa amacı intihar etmek olan bir kişi zaten zaman/mekan kollamaz..çünkü hiç kimse kolay kolay intiharın eşiğine gelmez,gelemez.

(bkz: xxx gelmezse atlarım)
downinahole
normalde alamadığını düşündüğü ilgiyi toplamak, sesini duyurmak, varlığının fark edildiğini hissetmek amaçlı şova yönelik, ölüme götürmeyen intihar teşebbüsleriyle noktalanır kollanan bu zamanlar.
nemesisceylan
bu hayat fazla bana allah kötüleri yaşatsın, ben iyi bir kul olarak ölmek istiyorum diyip ölemeyen, kötü belki de çaresiz insanların ölmekten korkarak intihar etmeyi bekledikleri zaman ha şimdi ha yarın diyip geçiyor belkide ömürleri.
nickmickyock
geride kalacak onca söylenmemiş söz, son defa sarılmak istenen onca insan ve yarım kalan onca iş varken aslında karar verilmesi zor bir durumdur. can tatlıdır ancak insanı intihardan geri döndüren zaten büyük çoğunlukta kendisi dışındaki her şey değil midir? altı hiç bir nedenle doldurulamayacak büyük bir vefasızlık, sorumsuzluk belki yada güçsüzlük örneği değil midir?
salome
zamanlama, harekete gecilecek durumlarda en onemli basari faktorlerinden biri olduguna gore intihar icin de uygun zaman dilimini kestirmek bilincli bir yonlenme ve idealist bir yaklasimdir, ilk etapta kulaga ironik gelse de. uygun bir zamanda, iyi kurgulanmis bir plan duzeni olmadan gerceklestirilir ise eylem (intihar) basarisiz olma ihtimali ile birlikte basarili olundugu takdirde kisi ile bagintili olanlar acisindan olumsuz sonuclar gelisebilir. bir bireyin varligi ne kadar "az" kisiyi "ayakta tutuyorsa" yoklugu da o kadar "az" kisiyi "yikmali", belki de.
elma sekeriiii
psikolojik tedaviye ihtiyacı olan bireyin aksiyonu.

sen zamanını kolla, zaman da seni kollasın.

tabi aksi için de;

bir insanı ya$amaktan bu kadar uzakla$tıran rezil bir dünyada ya$amaktayız.yadırganmamalı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol