sözlükteki mucahitler

angelus
sözlükteki "mücahitler" şeklinde lanse edilerek bir tür taşak geçilmeye çalışılan, ve fakat gayesini anlatmak için kıt bir dimağ ile sarkastik cümleler kurularak/kurulduğu sanılarak prim yapılmaya çalışıldığını gördüğüm, ve belkide sözlük bünyesindeki dini duyguları en zayıf birey olarak şahsımın dahi garipsediği! başlıktır. konunun anlaşılması için öyle uzun uzadıya cümleler kurulmasına, allanıp puslanmasına pek neden yoktur. bu "mücahitler" kendileri için önemli olan bir konuda yapılmış, yapılması muhtemel saygısızlıklara veya o şekilde adlettikleri konularda en doğal haklarını kullanarak meramlarını ya giridkleri entrylerle veya daha basit bir yolla, eksi oy vererek giderirler, en doğrusu da budur zannediyorum. ha evet biz türk ırkıyız, tersimize gelen konuları çözümlemek için ilgili kişilerin nicklerinin altına hakaretvari entryler girmeliyiz, veya houston sayesinde defter-i kebirin en güzel örneklerini sunmalıyız, çünkü bizim anladığımız dil budur. üslubu ile entry girmek veya en doğal hakkı olan oy kullanma hadisesini gerçekleştirmek hafiflikten öte şey değildir.! evet bir bundan anlamaktayız zira.
el menzile beynel menzileteyn
eli klavye tutan sanal cihadin silahsorleri olsa gerek..hani kazandiklari sevaplar houstona yazilir ancak..sozlukte bu prototipe uygun bilgic oldugunu sanmiyorum..lakin su gercegi gordum ki kutsalin tiye alinmasi populeritesinden hala odun vermemis ve bunu kullanan cok insan var..
anne bak ateist oldum

kiblesi olandan cekinmem gerek kabe’ye yonelsin gerekse inege..aslolan samimiyet..

bu populer soylemlerle puan toplama hevesindeki arkadaslara nacizane tavsiyem thomas jefferson kadar samimi olun yazabiliyorsaniz kendi kitabinizi yazin..(bkz: jefferson incili)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol