profilo reklamındaki tarif sever kiz

downinahole
reklamın girişinde kocanın söylenerekten bulaşık makinesini doldurmaya çalışmasına şahit oluruz. kocamız dağılmış mutfakta bir yandan kendini bir yandan ortalığı toplamaya uğraşırken kızımız çıka gelir, bugün yeni tarifler öğrendiğini müjdeleyerek. maşallah pek güzel bir surete sahiptir. bu kadar kızmamak gerekir. çalışacak, deneyecek, öğrenecektir.
adrenokortikotropik
allah herkese böyle anlayışlı eş nasip ettirsin deyip kıskandıran kızdır. "eeah bıktım ulan tarifinden de senden de, yiyeceğimiz iki tabak yemek, çektiğimiz çilenin haddi hesabı yok" demeyecek erkek bulmak zordur herhalde, daha doğrusu insan bulmak zordur, evet.
greyfurt
iflasın eşiğinde ki bir firmadan beklenilmeyecek kadar kötü reklam serisinin parçasıdır.

bizim millet pek öle arka kapı sohbetlerinden hoşlanmaz ama bakalım ne kadar başarılı olacak bu kampanya?

umarım daha başarılı bir kampanya yaparlar, umarım profilo ayakta kalır.
salome
cook guzel bir reklamdir, e tabii cook da guzel bir kizdir; koca rolundeki cocugun "yuzu", yuzundeki naiflikle tezat karisinin arkasindan oldukca sikayetci bir eda ile soylenmesi karisinin geldigini gorunce ise bir anda her seyi unutmasi; "allah kahretsin yine mi?" yi bakislarinin ardina gizlemesi sizce de tam bir kadin profili betimlemesi degil midir? bu reklamda kadin ve erkek rolleri degismistir; erkek ayni kadin gibi, ustlenici-toparlayici rolu oynar "dir-dir"lar esliginde, kadin ise farkindaliktan uzak, yeni ogrendigi bir seyi aktarma hevesi tasiyarak eve bir erkek umarsizligi ile girer. ve yine erkek bir kadin "sabri" ile dir-diri keser. kesinlikle harika dusunulmus bir reklam. ortada "yavan" bir alay yok, gozun taa irisine batirilan hic bir sivrilik yok, fark bile edilemiyor hatta rol degisimi, hele ki reklamin sonunda kizin guzelligi tamamen izleyiciyi baska bir yere cekiyor. ilk etapta anlasilmiyor "bulasik makinesi" reklami oldugu. basarili.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol