dolmuşcuların müzik zevki

melankomik
bunca gözlemden sonra artık, olmadığına tamamen inandığım şeydir. bu adamların neyden dolayı bu kadar psikolojileri buzuluyor, dinlediği müzikler bu kadar basitleşiyor anlamıyorum. belki de her şeyi yüzeysel düşünmelerini gerektirecek bir meslekleri olduğu için müzikte de fazla derinlik aramıyorlardır. ama dinledikleri müzik türü ne olursa olsun gidip en kötü örneğini buluyorlar.
nukleerbasliklikiz
"allah ayırmasın sevenleri kimse karı$masın daha küçüğüm ben..." $eklindeki bi $arkımsıyı ba$a sarpı sarıp dinlediklerine $ahit olunmu$,zerre kadar muzik zevkine sahip olmadıkları $ahsım tarafından tespit edilmi$tir.
enharista
daha bir müzik zevkleri oluşmamıştır aynı şeyleri(arabesk) dinlemekten haz alırlar,yolcuların kulaklarının ırzına geçerler sevenler de vardır tabi.
sukela
taksi şoförlerininkinden pek farklı olmayan şeydir.
gerçi dolmuş şoförünün "istediğiniz frekans varsa açayım" deme ihtimali sıfırdır.
enharista
bazıları "ya bi susun allahıma deli ettiniz beni dinleyemedim şarkıyı" diyenleri vardır, zaten kal gelmiştir o tepki karşısında iyice afallarsınız.
hergele
arabesk dinlemelerinin sebebi bir çeşit adet gelenek.ben şu ana kadar rock dinleyen dolmuşçu görmedim.ha radyodan denk gelirse tam sırada para üstü veriyorsa istemeden dinlemiş olur yani türk şöfürü en asil duyguların insanı olduğu gibi arabesk müziğin varoluş sebeplerindendir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol