sabah kalkar kalkmaz kola icen erkek

tedirgin sazan
evvelki gunden gununu kotu gecirmis, bu yuzden sabahinan kalkar kalkmaz agzindaki kekremsi tadi imha etmek uzere dolaptaki asidi hemen hemen tukenmis kola $i$esine saldiran ki$idir. bunlarin bir de kalkar kalkmaz kahve icen modelleri de vardir ki, en fenasi bunlardir, ozentidir, utanmazdir...
istatistiksel patlycan
uyumamayi aliskanlik haline getiren kisilerin ozendigi,ozledigi model kisiler.

avantajlari;
gune zinde ve karin agrisiyla baslarsiniz.

dezavantajlari;
aksama kola kalmayabilir.
bobreklerinizden gelen sesler moralinizi bozabilir.
p t n
kafein aliskanliginin kurbani olan benim gibi bir insan. kolayi gorur gormez agzinin kurudugunu hisseden, o ilk yudumu almadan rahatlayamayan insan. ayrica kahvaltida kola ictigi icin annesiyle papaz olan insan.
goetica
bu eyleme surekli devam ederse midesinde $ahane bir delik olabilecek gerekirse midesine piercing taktırabilecek duruma gelebilme kapasitesi olabilecek erkektir.
corleone
kola tuketimi yapanin erkek olmasinin bir ornek portakal olmasi durumunun anlam olarak erkeklerin "hayvanligina" yuklenmisidirki bu durum ayni zamanda hatun kesimini kanimca gereksizce alinganlastirmistir.
redjurist
(bkz: tdran)’ın akşamdan kalan ve çekyatın kenarında duran sıcak ve asitsiz kolayı sabah ilk iş olarak tepesine diktiğini (bkz: stscan) dan duyduğum fakat inanamadığım inanmak istemediğim olaydır.
steroid
agd uçurumunun kenarlarında gezen kişidir. muhtemelen böbrekler sabah kolasını daha taşa çevirmeden zift gibi bir kahve yapıp içine minyatür viskiyi boşalttıktan sonra kahvaltı menüsünü captan black le tamamlayacaktır.
kafein mi alkol mü diye bocalayan beyin kitlenip shaker sallar modundaki eller kahveyle haşlanacak, can havliyle kafa kapıya vurulacaktır. kulaktaki sızının çarpmadan mı yoksa spiders ı beyne gömercesine dinleyerek uyurken kulaklığın ezmesinden mi kaynaklandığı düşünülür ve finalde nakaratlar çınlarken fiyaskonun en iyi kadın oyuncusu gelir akla.
o anda kişi bunları sonlandırmaya karar verse gücünü toplayıp bu sabah sefası kadar zarar veremez ruhuna ve bedenine.

ne varki yükselmek için önce dibe vurmalıdır. inişler, çıkışlar bitmez..

(bkz: 9mm painkiller)

edit: sabahlamanın bir getirisi olarak daha çok ailesi öldürülmüş intikamcı polis modunda yazdığımı farkettiğim entry. kola yerine viski de konabilir burada.
(bkz: uykusuzluk kötüdür)
akhillius
mümkünse en güzel bir şeydir. zira akşamdan içmiş olduğunuz haddinden fazla kola midenizi yaksa da gider içersiniz. tadı başkadır. çünküm buz gibidir.ama bu tip şeylerden hasta derecesinde tiksinen bir anneye sahipseniz bu zevkiniz uçar gider. arkasından el sallarsınız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol