kafe pi

0 /
greyfurt
katilmak gafletinde bulunduğum bir tavla turnuvası sebebiyle beni sms manyağı yapmış mekandır. hayır en son gidip para felan teklif edecektim daha mesaj atmayın diye.

daha sonraki aylarda ise her türlü sosyal faaliyetlerinden; hatta elektrik faturalarının son ödeme tarihinden tutunda, tuvaletlerindeki sabunlarının aromaları hakkında bile bilgilendirdiler sağolsunlar. (oha abarttım sanki?)

o hattı kullanmıyorum şu anda. mutlu mesutum. emekli olduktan sonra bir köye yerleşip çiftci olarak yaşamak istiyorum. artık hayırlısı.
akasha
gidilip görülmesi gereken eserleri:
mahserin bes shotlısı
lorel & hardy
sveta (emin değilim doğru yazdığıma gerçi)
.. daha gider. kalite/fiyat oranı takdire sayandır, çalışanlarının hemen hepsi güzel/yakışıklıdır, servis hızlıdır ama tüm bu nedenlerden dolayı inanılmaz kalabalıktır.
deniztema
kokteyllerinden başka bir olayı olmayan bardır.boğuk,sıkıcı,dardır.personel olarak her kalitede insan bulmak mümkündür.sweta,mahşerin 5 shotlusu,apple mojito denenmelidir.
nick nicki nickince
kokteylleri olmasaydı bi sik olmazdı denilebilecek bardır. bahçesinde oturdunuz oturdunuz. yoksa 20 kişi 8 kişilik masaya tıkışmaya çalışırsınız. havasız, basık ve boğucu bir ortam da olsa, kokteylleri için uğranır; geceye başka bir yerde devam edilir.
independence
kokteylileri $uyu buyu yorum yapmam, hepsi gayet lezzetliydi de ben en cok cali$anlarina takildim. her biri yaki$ikli, her biri guzel ve inanilmaz kibar insanlar. hele aralarinda bir esmer guzeli var ki ol dese oracikta hanceri sokardim kalbime, oyle bir $eydi. gece boyunca bana yazmasi da ayrica gururumu ok$adi ama nihayetinde kicima baka baka dondum evime.
independence
evvelsi gun bir hayli ovmu$um burayi ama $imdi de ele$tireyim.

bir sicak $arap sipari$i verdik, sipari$in ardindan 4 ayri garsona sormak zorunda kaldik "$arap nerede kaldi?" diye ve hepsinden de "isitiliyor beyefendi" cevabini aldik. cok gec de olsa $arabimiz geldi ama o da ne, dolaptan cikan buz gibi kola sicakliginda bir sicak $arap duruyordu onumuzde. cagirdik garsonu "e bunun icine bir de buz atsaydiniz daha soguk olabilirdi?" $eklinde ince bir sitemde bulunduk ama aldigimiz cevap sitemimizin anla$ilmadigini ya da kaale alinmadigini gosterdi bize;

+ $arabiniz isitildi ancak tezgahta cok bekledigi icin sogudu.

e beklemeseydi, benim problemim mi o? ben mi kalkip alacaktim o $arabi tezgahtan da kendi kendime servis edecektim? sonra aldilar isittilar sicak olarak geri getirdiler ama ne fayda, ne bir tadi kaldi ne de bir ozelligi.
independence
haftanin hangi gunu giderseniz gidin sizi hep a$mi$ garsonlarin kar$iladigi muhte$em mekan. fiyatlari biraz pahalidir ama almi$ oldugunuz servise o fiyatlar ciddi ciddi fazlasi ile deger. bu soylediklerim taksim $ubesi icin gecerlidir, digerleri ile alalaki bilgim yok, kaldi ki cok da umurumda degil.
independence
tanidik simalar icin sigara yasagi gecerli degildir burada, en azindan mekanin cok kalabalik olmadigi gunlerde. size kartondan yapilmi$ kullukler verirler, o enfes kokteylilerin yaninda sigaranizi da tutturursunuz. "herhangi bir durumda sorumluluk size ait" demeyi de ihmal etmezler ama.
greyfurt
cebime soluksuz yolladığı "tavla turnuvası" sms’leriyle kalbimde taht kuran güzide mekandır. (bir daha tavla oynamaya tövbe ettirir)

bir zamanlar bulakşıkçılığını yapan bir arkadaşımdan duyduğum kadarıyla işletmeciside iyi bir insanmış.

gidin, için, zıçın işte...
pistazie
sık sık indirimli içkileri olan taksimde bir mekan.içkilerinin yanı sıra çalışanlarının yakışıklılığı ile de bilinir.
independence
taksimde bulunan $ubesinde eger tanidik bir simaysaniz sizin icin kapali olan kati acip orada size servis yapip sigaranizi da fosur fosur tutturmenize olanak saglayan yer.

bir de dun bana bir kokteyli getirdiler arkada$, manyak olduk resmen. kanyak bardaginin icinde kokteyl ve alevli bir $ekilde 1 dakika civarinda isitildiktan sonra bir ba$ka bardaga aktariliyor, icerisinde de uc dort adet kahve cekirdegi. daha sonra bardagin buhari pecete yardimi ile di$ari cikmasi engelleniyor, onu da pipetle icinize cekiyorsunuz boylelikle kahve tadi aliyorsunuz vs. ben anlatirken yoruldum adamlar servis ederlerken yorulmuyorlar vay arkada$.
wakeful
guleryuzlu garsonlarıyla müşteriyi kırmama adına sigara içilmesine bile göz yuman,taksimde kalitesi fiyatlarının üstünde görünen güzel bir mekan.
independence
mekana her gittigimde cidden cok memnun ayrilirim buradan. abartmiyorum, gittigim zaman yanimda her kim varsa farketmez, sirf bizim icin(2 ki$i de olsak 5 ki$i de olsak ayni) kat kapatirlardi, o kati bize tahsis ederlerdi ve ba$imizda 4 garson beklerdi. belki daha ziyade hafta ici gittigimden ya da her garsona yuklu miktarlarda bah$i$ verip bol bol da hesap odedigim icindir, umurumda degil. memnun ayrildim her seferinde. oysa $imdi bu mekan hakkinda ek$i sozluk’te yazilanlari okudum da, ba$ka bir yere mi gittim ben diye du$unuyorum. eski cali$anlari dahi itin gotune sokup cikartmami$lar, orada birakmi$lar mekani. garip geldi.
theborek
eskiden gerçekten iyiydi, öğrenci mekanıydı, candı. ama artık öyle sikko bir hal aldı ki, anlatılacak gibi değil. piyasa mekana dönünce saçma sapan fiyatlar dayadılar. ki işin en ironik kısmı pi’nin çıkış noktası kurucu 3 arkadaşın evde ucuz içki üretmeye çalışmasıyla başlıyor. eee hacı? size ucuz bize domalgaç? ne anladım bu işten?
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol