goalunited

hakem kalk dedi
gercek zamanlı manajerlik sitesi binlerce takım vardır kendi takımını kurup hemen oyuna baslayabiliyorsun. su sıralar ligler bitmis olup yeni ligler baslayacaktır. transfer her zaman yapılabilinmekte ve acık arttırmayladır

www.goalunited.org
eldrun
çoğu online oyun gibi saatlerce başında esir olma durumu yaratmayan menajerlik oyunu.

maçlar gerçekteki gibi haftada bir oynanır. eğer kupa ya da hazırlık maçınız varsa onlar da haftaiçi bir gün oynanır. o yüzden kadroyu maçtan bir gün önceden ayarlayıp sonucu bekleyebilirsiniz. hafta bir gün olan antremanları da düzgün ayarladınız mı genç oyuncularınız hızla gelişmeye başlar. fakat transferler açık arttırma usulü olduğu için, iyi ve ucuz oyuncu kapmak için uğraşmak gerekebiliyor.
independence
2006 ya da 2007 senesinden beri var olan oyunmu$, ben ancak az once farkina vardim. flash arayuzu ve browser uzerinden oynaniyor olmasi olayi daha keyifli bir hale getiriyor. bilgi sozluk isimli takim $ahsima ait, her zaman beklerim.
independence
en guzel tarafi zaman harcamiyor olu$u. 3 gunde falan bir mac oluyor zaten, o zamanlarda girip sonuclara bakarsin, stadyumunu geli$tirirsin, benzer i$ler yapip cikar gidersin. o anlamda super oyun valla.
independence
futbol hakkindaki bilgilerimin %-850 oraninda oldugumu anlamama yarayan oyun. benden top toplayici bile olmazmi$, futbol benim icin cok denyo bir sektormu$.
independence
transfer borsasi cok keyifli. ucuza kapattigin oyunculari pahaliya satmak prensibi uzerine kurulu. ucuza oyuncu aldim ama nasil satilacagini henuz bulamadigim icin oyuncu elimde patladi lan?
independence
#987430

demi$im ya nasil satildigini bilmedigim icin bidibidi, artik biliyorum, size de ogreteyim. transfer borsasindan acik arttirma hesabi oyuncu aliyorsun tamam ama orada satamiyorsun, bankaya satabiliyorsun. yani al transfer borsasindan ucuz yollu oyunculari, egit geli$tir cilgin paralara sat, bu kadar.

bu arada transfer borsasinda azicik cakal olacaksin. mumkun mertebe ihalete sure bitimine son dakika hatta son saniyelerde katil ki fiyat abarmasin ve senin oyuncuyu alabilme ihtimalin yukselsin. 3 dakika once bile katilsan ihaleye, eger ihaledeki oyuncu saglam bir bireyse senin katilimdan hemen sonra birileri muhakkak ihaleye katilacaktir.

ikinci bir ayrinti, ihalede genelde "senin teklifin cok du$uk" vs. turunde bir yazi ile kar$ila$irsin zira rakibin ucretli oynadigi icin onda otomatige baglayabilme ozelligi var. misal 50 000 euroluk bir oyuncuya 50 500 verirsen rakibin otomatik olarak 50 600 u vermi$ olabilir. bu durumda elini korkak ali$tirmayacaksin zira rakibin "$u rakama kadar ihaleye katil" komutu vermi$tir sisteme. bu durumda 50 000 euroluk oyuncuya once 52 000 ver ve 1000 euro olarak hep arttir gozune kestirdigin rakama kadar. nasil olsa rakibinin verdigi rakami bir $ekilde gecmi$ olacaksin en sonunda ama eger ihale bitimine saniyeler kalmi$sa be$in onun hesabini yapma. illa almak istiyorsan elini comert tut, 1000 yerine 5000 er arttir ihaleyi.
independence
bak yine soyluyorum, hic zaman ayirmaksizin keyif alabileceginiz en guzel oyundur kendisi. ya da lig birincisi oldugum icin bana oyle geliyor olabilir. futboldan zerre anlamazken lig birincisi olmak da super bi$imi$ ayrica.
independence
yeni ligde 7 macin 7 sinde de galip geldigim oyun.

7 macta toplam 23 gol atip 8 gol yemi$im. hem ligde $u anda birinci siradayim hem de gol kralliginda. cok ba$ariliyim cok.
independence
dunku macimin sonucu beraberlik olunca $ampiyonluktan 2. siraya du$tum, kederliyim. onumuzde de ligin sona ermesi icin sadece 2 mac kaldi. nalet olsun!

ps: futbolla tek alakam aha da bu oyundur.
ontay
classic ve yeni versiyonları vardır, classic versiyondu benim de şampiyon bitirdiğim futbol manager oyunudur. birde beenmanager vardır, daha kapsamlı bir oyundur.
independence
ligler atlandikca oyuna daha fazla bakmaniz gerekiyor. a$agi liglerde tek transferle lig $ampiyonu olabilirken, daha yukari liglerde paso transferler yapmak zaruri.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol