diferansiyel denklemler

beatrix
fizik bolumunde gorulen bir ders ismi.. genelde bir $ey anlayan cikmaz, fakat arada es kaza anlayip profesor olan insanlar da mevcut. anlatilmaz ya$anir bu denklemler..
igor
muhendislik bolumunde okuyup tum bolum derslerini verip mezun olacakken, hala diferansiyel denklemler dersini veremeyip mezun olamamis kisileri taniyorum.
zor bir hocasi varsa donem boyunca kabuslar gormenize sebep olabilir.denklemin sol tarafi zaten kafa karistirirken "be adam ne demeye sag tarafina + koyup yazdikca yaziyosun birak kalsin." diye derste icinizde konusursunuz lakin sesli soylendiginde, zaten aza kanaat etmis biri olarak dersi hicbir zaman veremeyeceginizi bilirsiniz.
ifa
üniversitelerin sayısal bölümlerinin hemen hemen hepsinde okutulan ve en zor dersler sıralamasında başı çeken ders.özellikle odtülülerin difdek dedikleri derstir ve odtü nün tümü ortaklaşa olarak bu dersten nefretlerini mutlaka bir şekilde dışa vurmaktadırlar.
biskuvit
bu dönem almaya başladığım yarın da sınavı olan, günü birlik son dakika sınav öncesi çalışmalarla geçilmesi oldukça zor olan bir ders.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol