otobüste kızlara yer vermek

hergele
ilk önce, sadece yaşlılara hamilelere veya sakatlara yer verilmelidir.fakat yurdumun duyarlı nezaket sahibi genci kızlarada yer verir karizmanın gözüne vurur.
mitili
bir hayvan, bir odun, bir kaba saba adam olarak çoğu zaman tamamen nezaketen yaptığım eylemdir. eğer bu hareket centilmen olmayı gerektiriyorsa, şu an ben neyim hiç bilmiyorum. allaha emanet gidiyorum.
nickimyock
oturdugunuz yere kadar gelip yaninizda dikilen ve arada gozlerinizin icine imali $ekilde bakan bayana yer vermek.bazen isteyerek bazen istemeyerek ama o yeri vermek.
nuit
kendini nezaket sahibi zanneden şapşalların yaptığı bir eylemdir..
yaşlı amca orda bitkin bitkin dikilir.ama sözüm ona bizim düşünceli kardeşimiz kıza yer verir..kız bi de güzelse tamamdır.ayakta kalmaz
greyfurt
birde fortçu hergelelerin gidip boynunu kırmak yerine; kısa yoldan bayanlara yer verilir. bunu yaparken hergeleyle göz teması kurulur ve rutin zamanlarda bu uyuz bakışlar tekrarlanır. sindirilir.

hergeleler, sayıca üstün ve insan yavrusu tadındalarsa, göz teması kurulmaz, hatta yer verirken inicekmiş gibi yapılır. otobüsün ücra köşelerine sinilir.
miafori
öncelikle kız olup olmadıkları araştırılmalıdır. mümkünse bekaret raporu istenmelidir. raporun tarihinin engeç 1 hafta öncesine ait olması şarttır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol