tarifsiz iç sıkıntısı

pembekedi
kalp sıkışması, mide yanması, ateş basması gibi durumların bir araya gelerek insanı alt üst etme eylemidir.bazı geceler yatağa girdikten sonra tam uykuya dalmak üzereyken oluşanı ise en sinsi olanıdır.
ludingirra
insanın ömrünü yer bitirir bu. ciddi bir sorununuz vardır, elden birşey gelmiyordur ama bu durumu bertaraf etmek için çare aramaktan içiniz içinizi yiyordur. bulamadıkça daha bir sıkıntı kaplayacaktır içinizi...tarifsiz. bu nedenle kendinizi alkole vermeniz muhtemel.

(bkz: kendimden biliyorum)
cokfecikahkul
hayatta aslında olmayacak insanlarla muhattap olup,elinde olmayan sebeplerle zor durumlara düşmüş,çözüm arayan ve yine elinde olmayan sebeplerle çözüm bulamayan insanların yaşadığı durumdur.bunun muhattabı ben miyim? ben değilsem neden bu lanet şey hayatımın içine sıçıyor? gibi sorularla "madem muhattabı ben değilim salla gitsin" dedikten sonra , aslında hep orda olan pislik şeylerin farkındalığı getirir bu sıkıntıyı.aptal bir sevgiliden ayrılırsın,seni aldatır,kullanıp atar "o şerefsiz için mi üzülcem siktir et" dersin,zaman geçer içinde sıkıntı olur.babanı sevmezsin,ananı sevmezsin,onların çocuğu olmak istemezsin,ben seçmedim ki onları dersin,sallarsın,içine dert olur.sevmediğin bi işi para için yaparsın,patronu sevmezsin,iş arkadaşlarının boş lakırtılarıyla her gün uğraşırsın ,salla dersin paramı alıyorum o yeter,sıkıntı olur içine. nedensiz değil aslında hiçbiri,hepsi eşşek gibi ortada işte ama görmek istemiyorsun.zaman bunu getirmiş sana,hayat sunmuş bunları sana,elinde değil katlancaksın.bu dünyaya gelirken kimse dememiş sana gelmek istiyo musun diye,o zaman buna da katlanıcaz işte.geldik gidiyoruz,ne gelmek elimizde ne kalmak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol