sully erna

passive
godsmack’in kurucusu, frontmani, her şeyi. 23 yıllık bir bateri kariyerinden sonra bir grup kurmaya ve kurduğu grubun da solisti olmaya karar vermiştir. akabinde 1995 yılında godsmack’i kurmuştur.

2006 yılında bir otel odasında iki adet groupie ile yakalanması başına büyük bela açmış ve çocuğunun annesini evden kaçırmıştır.. bu olay sonucunda büyük bir psikolojik travma geçirmiştir ve bu depresif halini müziğine de yansıtmıştır. nerdeyse full balladlardan oluşan bir album yapmaya karar vermiştir, albumdeki şarkıların çoğu özür niteliğindedir. şarkılar iydir, hoştur, güzeldir de çoğu godsmack fan’ı pek memnun olmamıştır çünkü o eski metallica’yı andıran, insanı gaza getiren godsmack gitmiş yerine ’özür dilerim bebeğim’ diyen bir godsmack gelmiştir. ayrıca grup üyeleri de sully’nin bu davranışını bencilce bulmuştur ve grupta ufak çağlı bir deprem yaşanmıştır.

yani oldukça yetenekli olan ve bence müzik için yaratılan bu sully kişisi şu aralar tam bir çöküntü yaşamaktadır ve bu durumu telafi etmesi çok zor gözümektedir. bakalım artık gerisi mukadderat..
passive
ayrıca wicca tarikatına üyedir ve sağ gözünün altında wicca tarikatının amblemi olan wicca yıldızı bulunmaktadır. ilginçtir tabi..


http://images.radcity.net/5163/518714.jpg

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol