agda yapan ve yaptıran erkekler

madeline
kız arkadaşı kıl sevmediği için fedakarlık yapan acıya tahammülü dolayısıyla ödüle layık olan erkeklerdir bunlar.cillop gibi gezerler ortalıkta.
salome
favori erkekler listesine girmeye hak kazanmistir. ayaktan saca kadar (sac haric tabii ki) kilsiz, yumusacik, mis gibi bir erkek, bir de uzerine vanilya kokulu bir krem uyguladi mi sanirim ki-diger "sey"ler de yerinde ise- "yeme de yaninda yat" (demeye dilim nasil vardi?)oluverir kendisi. brozlasmis bir ten lazim ama kilsiz vucuda, obur turlu domuz yavrusu gibi oluverir valla, eklemek istedim.
greyfurt
- semih abi o kadar geniş yüzeyli çalışılırmı? nasıl ayırıcaz şimdi bunu?
+ ya ferit! nerden bilebilirdim böyle olacağını? çekin şunu artık!
- güzel abim, bizi çağırsaydın ya? çekinecek ne var sanki?
+ mükremin abinle çok dalga geçmiştik geçen hafta. o yüzden kahvede duyulsun istemedim. ühü, fırk.
- tamam, tamam üzülme artık abi. olan olmuş. abi sen kapı eşiğine geçip duvara tutun. muzaffer, şuayip, bertan, siz benim kemerimden tutup çekin.
+ hadi çocuklar acele edin. yengeniz birazdan burda olur.
amazonta
olması gerekendir. ağda kadına özgü birşey değil temizliktir çünkü. kadınlar tertemiz gezinirken erkeklere pis olma özgürlüğü tanınması haksızlıktır. her insan bakımlı olmalıdır.
igor
kadinlarin her sabah sakal trasi olmasi gibi bir sey. evet benim de bu hosuma giderdi. temiz olsunlar kardesim. burun killarini da almayi ihmal etmesinler.mesela.

(bkz: bsg)
aello
atletler, yüzücüler, futbolcular falan için gerekli bir durumdur. kıl kökleri bacaklara, hatta vücudun her yerine giden enerjiyi gelişmek için emerler bu sebepten ötürü de kas hücreleri depolayacak yeterli enerji bulamaz, bu nedenle de istenildiği gibi gelişemezler. ağda, bu soruna şıp diye çözümü sunmuştur, kılları kökünden aldığı için, o kıl kökleri yeniden oluşuncaya kadar bütün enerjiyi kaslar depolar.

bunu bildiğimiz sporcu olmayan erkeğin yapmasına gelince, tamam bacaktaki kıllara bi şey demiyorum artık ona ağda yapmasına da gerek yok ama sırtında bir kürkmüşçesine taşıdığı kıllar gerçekten zarar ziyandır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol