polis kimseyi dövmez

sepulturk
ulan bir hafta tatil yaptım, dedim ki millet biraz uslu durur bu arada, azmazlar, saçmalamazlar ama ohooooo, celalettin cerrah emmi patlatmış bombayı. kendisi direk olarka böyle bir söz söylemiş maraton programında. sebep ise polislerin lig tv kameramanlarını dövmesi üzerinde şansal ve erman’ın bayramlık ağızlarını açmasıdır.

şimdi polis kimseyi dövmez lafı üzerine herhangi bir yorum yapma ihtiyacı bile hissetmiyorum. youtube’da bile ufacık bir aramayla gerekli dökümanları bulabilirsiniz. benim burada takıldığım daha düne kadar polisler için methiyeler düzen, üzerlerinde bir ton kısıtlama olduğunu idia eden, polislerin istedikleri zaman dayak atabilmesi gerektiğini savunan erman toroğlu’nun kendi canı yanınca nasıl da aslan kesildiğidir.
nickten yana sansim yok
celalettin cerrah’ın söylediği sözdür.

şimdi; polisin aylık aldığı maaş malum, hırsızlık, kapkaç, tecavüz, dolandırıcılık olayları ülkede had safhada.buna gece nöbetleri ve yorgunluk da eklenince polisimizde bir sinir patlaması meydana gelmesi, çok çok normal bir olaydır. e polis olanların da sert mizaclı insanlar olduklarını herkes bilir.

hülasa, polisin dövmesi normaldir, ama kişi suçluysa !

sepulturk
sebepsiz yere kendisi dayak yemeyen, arkadaşları tüm gece nezarette yatmayan, büyüklerinden işkence hatıralarını duymayan görmeyen, ülkücü gençlik tarafından sıkıştırıldığında bir de polisten dayak yemeyen insanların komik bulduğu deyimdir. kaldı ki hiç kimsenin hiçbir sebeple hiç kimseye kaba kuvvet uygulamasının bir açıklaması olamaz. düşük maaşmış, gece nöbetleriymiş, kılmış, tüymüş. o zaman bu ülkede herkesin birbirini dövmesi gerekir. bu ülkenin %60’ı açlık sınırının altında bir ücretle çalışıyor. olayları basite indirgemek ne kadar kolay geliyor insanlara. bu hikayede dayak yiyen bir insandır. polis postalının ne kadar can yaktığını da bilmeyenlere itinayla tattırılır haberiniz olsun.
angelus
hatırlıyorum da bir futbol müsbakası öncesinde stada girebilmek için sırada beklerken nereden geldiğini anlayamadığım bir cop darbesi sonucunda sırtımda bir ay boyunca mor bir şerit ile dolaşmıştım. başlığı görünce hatırladım. evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol