entry girmekten kendini alamamak

mitili
başlığa tıklarsınız, yazmaya başlarsınız. sonra gittikçe saçmaladığınızı farkedersiniz.. hani olur ya, hani kelebekler kozalarından çıktığında içlerinde buruk bir sevinç olur ya; hani "uçacağım, evet uçacağım ama çok az..çok kısa.. o zaman ne duruyorum a.q uçayım ben" diye düşünür ya kelebekler.. işte onunla hiç alakası yoktur bu durumun. sadece durduramazsınız kendinizi, kaydedelim butonuna basıverirsiniz. işte böyle bir şeydir.

(bkz: biri beni durdursun)
independence
aslinda cok anla$ilir bir durumdur bu.

$imdi du$unun.kalabalik bir otobusun icerisindesiniz, ustelik ayaktasiniz, oturacak yer bile yok.sonra bir anda yuksek sesle "sevgilisine gotunu elletmeyen kizlara kafam girsin mnskym!" diye bagiriyorsunuz.

ne yaparlar sizi? en iyi ihtimalle otobusten atarlar, extrem du$unecek olursak oracikta sikiverirler degil mi?

hah i$te.sozlukte kimse sizi atmadigi icin ve kimse irziniza gecmeye cali$madigi icin, kalabalik bir otubuste ustelik ayakta yolculuk halinde iken yuksek sesle soyleyemediginiz her $eyi sozlukte yazabiliyorsunuz, okuyanlarda da sanki otobuste ayakta yolculuk eden birisi bagararak bunlari soylemi$ etkisi yaratiyor.

entrynin temasi: belediye otobusleri olmasa sozluk olmazdi.

ticari kaygi ta$iyan tema:bundan sonra entrylerinizi abonman bileti kar$iliginda gireceksiniz.06:00 / 09:00 arasi ve 22:00 / 01:00 arasi indirimlerden faydalanabilirsiniz.ogrenci bileti uygulamasi gecersiz, bileti olmayanlar ucretini odeyerek entry yazabilirler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol