ali kırca nin show tv ye transfer olması

isimsizkahraman
ali kirca’ın aylık 70 bin dolar ile cukurova grubuna ait olan show tv’ye gecmesi olayıdır. yılbasından itibaren sunmaya baslayacagı show ana haber bulteni’nin yanı sıra siyaset meydani programını da show tv ekranlarında sunmaya devam edeceği, siyaset meydanı için kendine ekip kurma hakkı da yapılan antlaşmanın maddeleri arasında yer almaktadır. atv ana haberdeki ekibini de tasıyacagı yolunda haberler dolaşmaktadır.
nick dedigin nedir ki
atv nin kritik durumunun daha da kritikleşeceğinin belirtisi. zaten atv yi taşıyan bikaç şeyden biri idi ali kırca. yakında avrupa yakası da bitince atv kalacak öyle ortada. bu arada atv yi satın alacak (çalık gurubu muydu neydi) holding akp ye yakınlığıyla biliniyor. tayyibin damadı holding bişeysi. tüm bu parçalar birleştiğinde, atvnin yakında yüzüne bakılmayacak birkanal olacağını anlıyoruz. tabi en güzeli benim gibi yapıp hiç televizyon seyretmemek. böyle de süperim işte.
downinahole
nereye giderse gitsin, o kurbağa stili bafileme aktivitesindeki halini unutmak mümkün olmayacaktır. yarattığın bu travmayla başa çıkmak çok zor ali kırca çooook.
ankakusu
bu transferi tanitan reklam filminde ali kirca’nin arkasindan yürüyen bir teyzemiz ali kirca’ya sert sert bakislar atiyor. sanki, pis adam biz senin baska hallerini de gördük der gibi. aynen öyle...
enharista
ali kırca’nın bir gün "hayatı paylaşmak için" eve gelmesinden korkmamdır,defne samyeli’nin yerine gitmesi de ayrıca sevindiricidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol