ülkesini sevdiği halde akp ye oy vermeyen zihniyet

nickmickyock
(bkz: sözlükte siyasetin bokunu çikarmak)

malum genel baskanlari gibi "menfaatleri ugruna papaz cübbesi bile giyebilme" midesine sahip olmayan, atasina dil uzatan sofu zihniyeti lanetleyip, iki paket seker bir paket una boyun egmeyen, maddi anlamda neyse de manevi anlamda fakirlestirilemeyen insan toplulugudur, ülkesinin önünü açtigi için akpye oy vermeyen zihniyet..
kelly
ülkesini gerçekten seven insanın sahip olduğu zihniyettir. ha unutmadan, oy vermek hür iradenin ürünüdür, yani kimse kimseye belli bir partiye oy verip vermediği konusunda karışamaz. kimsenin belli bir ideolojinin baskısını başkaları üzerinde kurmaya hakkı yoktur.
chavez
gayet doğru bir başlıktır. şöyleki; ülkenin sevildiği hallerde ülke zararına hareketlerden kaçınılır.
independence
ulkeni seviyor musun?
seviyorum.
peki akp ye oy verdin mi?
yoo?
allah belani versin o zaman $erefsiz zihniyet seni!
ho?

ulke sevgisi ile akp isimli iktidar partisini ayni kefe icerisinde yoguran ki$i du$uncesini enfes $ekilde yansitmi$ ba$lik.ulkeni seviyorsan akp ye oy vereceksin, yoksa birak ulkeni sevmemeyi vatan haini damgasi bile yersin rabbim esirgesin.akp’yi anayasa mahkemesine $ikayet eden ve hakkinda dava acan savci da zaten turkiye’de degil zimbawe de ya$iyor, ustelik turkiye’den de nefret eder.nasil olduysa kendisine nefret ettigi bir ulkede savcilik yetkisi verilmi$.

$a$kinlik i$te.
mmkurabiye
akp nin ulkesinin menfaatlerine hizmet ettigine, dahasi ulkesi icin yapilabilecek guzel bir davranisin akp ye oy vermek olduguna inanan zihniyet. saygi duymuyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol