sahiplendigimiz değerler farklı

yirtik rahibe
sozlukte kendi ismi ile entry giren bir kiza erkek arkadasi bunun icin bozuk atar. aramizda belli bir literatur sorunu vardir, tam bir lost in translation hadisesi yasanmaktadir.
yani sira bakis acilarimizdan kaynaklanan deger catismalarimiz da vardir ve herkesten ayri yerlere koydugum adamlar bu konuda tepki gostermenin normal oldugunu savunmaktadir hatta bazi kiz arkadaslarim bile.
sozlukte iliskisini desifre etmeden ya da vucut olculerini belirtmeden kendi isminle efendi gibi entry giriliyorsa bunda sakinca gorulecek bir durum yoktur. abartacak bir durum da yoktur.
ayrica sacmasapan fikirleri savunmak, sahsima gore sozlugun ortasinda soyunmaktan daha fecidir. nick degistirmekten bu nedenle vazgecilmistir.
sahiplenme seklimiz ve sahiplendigimiz degerler nedeni ile erkekler ve kadinlar arasinda bu tarz surtusmeler yasanmaktadir. durdugu yeri bilen butun kizlar, bu konunun bir bardak cay ile cozulmeyecegini de bilir...
elma sekeriiii
bir konu hakkında tartı$ırken, kar$ı tarafın ardında durdugu fikirlere saygı duymamız gerekliligini hatırlatan cümledir.


senin dü$üncen sana, benimki bana. sahiplendigimiz degerler farklı...


bazen de bir ayrılık cümlesidir...

savundugumuz degerler farklı; biz farklıyız. olmuyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol