geğirirken osurmak

salome
ironi yaratan bir durumdur; zira gegirirken osurmak 2 isi bir arada yapmaktir bunun yani sira soyle bir bakilinca "gegirmek" ve "osurmak" erkeklerle daha bagdastirilan eylemlerdir-hani kadin gaz cikartmadigindan degil ama ugrasmaz zannimca "dur abi osurugum geldi ayni anda gegircem de bak simdi" diyen bir kadin dusunemiyorum- simdi gelelim isin ironik kismina; e 1 den fazla isi bir arada yapmaya yatkin olmayan erkek beyni boyle bir kombinasyona olumlu sinyaller gondermekte ve son derece de basarili bir sekilde eylemlerin gerceklesmesini saglamaktadir. demek ki biz kadinlar bosu bosuna "buncagiz"lara dert anlatmaya calismadik buncagizlar mac izlerken. ah! ama dogru, soyle bir ayrim var arada; gegirmek ve osurmak kafa yormayi gerektirmeyen eylemlerdir bu sebeple ikisi bir arada iyi gitmektedir.hatta ve hatta ayni anda cislerini de yaparak 3 isi bir araya getirip kadinlara ne kadar "pratik" olduklarini ispatlayabilirler. boylece ben de rasyonalizmle kucaklasarak kendi kendimi curutmus oldum.guzel oldu.
melankomik
odaya girip, kimse olmadığını düşünerek yaptıktan sonra, odada tanımadığınız biri olduğunu farkedince, insanı "yer yarılsa da içine girsem" moduna sokan olay.
kurabiye
geğiriğin uzun sürüp sürmemesine bağlı olan eylemdir. ama tabi bunun tam tersi olarak, eğer uzun bir osuruk vuku bulmuşsa aynı zaman dilimi içerisinde gelen bir geğirikle de mümkün olabilir.
fofay
ritimleri uyuyorsa çok güzel bir grup çalışması çıkabilir.üstün yetenek gerektirmeyen doğaçlama olan olaydır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol