elif turan

addicted to pain
"büyüt istersen büyüt istersen" diye zırt pırt ortalıkta dolaşan şarkıcı insan.hayır neresini büyütceksek daha?ben gördüm gayet büyük yani her yeri maşallah.ne büyütcez kalsın öle tamamdır.
death and dance
şarkı sözünü büyük iskender olarak algıladıgım işe yaramayan şarkı....bu kadar eğitim sonunda daha güsel birşey çıkarabilirdi ortaya...
nickten yana sansim yok
orasını burasını açarak çıkış yapabileceğini düşünen şarkıcıdır. müzikle çıkış yapınca olmuyor çünkü, ilk önce milletin cinsel dürtülerini harekete geçirmek lazım.
spongebob
seksi gözüküp sesimide beğendiririm mantığını benimsemiş şarkıcı bayan. siyah elbise giyip yabancı kliplerdeki zencilerin yaptığı seksi dansı yapınca olmuyor bu işler.
independence
bacaklari ve kalcasi superdir ve bu sebepten olacak ki klibinde bu bolgelere siklikla yer verilmi$.misal bu hanimkizimiz gogus olculeri acisindan bir hayli sikintili kanimca ve bu sebepten olacak ki klibinde de goguslerine fazla deginilmemi$.oysa biz ali$mi$iz bacagin gotun yaninda meme de gormeye kliplerde.

olmadi elif, olmadi.
janisbaby
ses, müzik, dans yeteneği, kareografi, playback yeteneği gibi konulardan sınıfta kalmış, kral tv nin bir adım ötesine geçemeyecek şarkıcı.
güzel mi? evet türk erkeğine fazla fazla güzel...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol