yıldız kayarken dilek tutmak

independence
samanizm inanisindan gelen bir ali$kanliktir bu.yildiz kayarken tutulan dilek, aslinda gogun 7. katinda oturan tanri ka`dan istenilen bir dilektir.gunumuzde hala vardir bu ali$kanlik fakat eski anlaminda degildir.kimse bilmez tanri ka ile olan ili$kisini bu durumun.
crysania
dilegi dusunmeniz ve dilemeniz icin saniyelerle yaristiginiz bazen aptal gorunebilen durum.velhasil kelam buradan daha yildiz kaymasini tamamlayamadan dilek tutamayanlara selam edip calismalarinin elbet bir gun basariyla sona erecegini umuyorum.
kurabiye
yıldızın kaydığı anla dileğin tutulması eylemlerinin çakışmasını sağlayacak beceri gerektiren tek kişilik eylemdir. iki kişi olunca biri, "hani?" ", öteki de "nah işte şurda burda bilmem nerde" diyene kadar kaçar gider..o yüzden görmeyeni ellememek gerekir.
jane doe
kısıtlı zaman olduğu için insan ne dileyeceğini şaşır ; "aha lan yıldız kayıyo ,ııı şey olsun durr xx le evleniyim , yok yok o değil arabam olsun , ay oda değil dur dur şey daha iyi iş ,işim olsun.yok ya ilki güzeldi.yok uff beaa dilemiyorum bişey lan!"
aello
bir dileği o yıldız kayarkenki saliseye sığdırmak imkansız derecesinde zor olduğu için tutulan dilekler genelde gerçekleşmez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol