eski aşkı unutamamak

puppeeter
ekseriytle ilk askin mazide kaldigi düsünüldügünde; tam anlamiyla eski ask olarak zihinlerde yer ettigi vakit kisinin kac yasina gelirse gelsin, ne yaparsa yapsin, ne olursa olsun farkli sekillerde hatirlamasinin muhtemel oldugu unutmama, unutamama sekli.
calamitycans
ayrilmayi kafaya koydugunuz gece msn de kavga edip, ardindan telefonda hala askiniz olan kisinin agzina sicar vaziyette pisman olma durumunu yasarken, bi yandan da ayrilirsaniz ne bok yersiniz triplerine girerken,telefonu kapatmanizin ardindan o anki askinizin evinizde bulunan pijamasina sarilip aglayarak ayrilma kararini verip ona mesajla bunu anlatmak ve ertesi gün de hiçbirşey yokmuş gibi sizi arayan onceki sevgilinizin evinde onunla erotik vakitler gecirmenin verdigi hazla sokaklarda bagira cagira gezmektir.
redcrow
untmaya çalışılacak bir şey değildir zaten. eski aşk, eski bir anı olarak beynin eski bir yerine bırakılır ve iyice eskimesi için beklenir. her eski aşkın acısı da, kederi de, mutluluğu da unutulmazlar arasında yerini alacaktır. tabi gerçekten aşk ise.
bırak unutma öyle kalsın. başına "aşk" gelmiş işte, ne güzel.
madeline
eski aşkı unutmamak gerekir belki ama sağlıklı olarak hayata kaldığınız yerden devam edebilmek için aşkı yaşadığınız eski sevgiliyi unutmak gerekir.
kurabiye
iki nedenle unutulamaz eski aşk:

ya onun kadar kimse daha fazla acıtamamıştır sizi, tüm bir ilişki boyunca hep yara almışsınızdır ve aslında yanınızda olmayanı değil kendi sevgilinizi elde etmenin yolllarını arayarak yorulmuşsunuzdur- ki bu yorgunluk alışkanlık yaratır insanda.
ya da bütün bir ilişki boyunca gül bahçelerinde yürünmüştür, çok iyidir her şey; ta ki yolun sonuna kadar. yolun sonunda sevgili maskesini çıkarır ve sizi bok çukuruna atar. - ki böyle bir şok oldukça uzun süre hatta belki siz yaşadığınız sürece yaşayacakdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol