12 aralık 2007 fenerbahçe cska moskova maçı

fofay
cska moskava takımının gençlerle sahaya çıkacağını belirtip 7 oyuncusunu oynatmayacağı ve sonucunda böylelikle ortaya çıktığı maçtır.
greyfurt
fenerbahçe’nin yüzümüzü güldürmesini beklediğim maçtır. beşiktaşın porto’ya yenilmesinin yarattığı beklenen düş kırıklığı, bu maça olan galibiyet isteğini perçinlemiştir.

nazdarovya fenerim.
aysenas
fenerbahcenin gruptan cıkacagına inanıyoruz..kazanmak için elimizden geleni yapacagız dediği csk moskovanın yaptıgı çelişkili açıklamalar ve fenerbahçenin kazanması halinde tarihinde ilk kez sampiyonlar liginde gruplardan cıkacagı heyecanı bol bir maç
greyfurt
fb’nin ilk 30 dk’da gol atması halinde maçı alacağını ev ahalisine beyan ettiğim, kendi kalemize attığımız gol sonucu ben, annem, annanem ve abimin meksika dalgası yaptığı, bir tek benim soğuk kanlı kalarak "olsun, ilk yarı bitmeden bir gol atarsak alırız" dediğim, o gerginlikle 1-2 dakika sonra gelen gol sonucu sevgi yumağı olduğumuz maçtır.

maçın devamı tarafımdan gereksiz görülerek izlenmemiş , ilerleyen dakikalarda gelen gol haberleriyle mutlu mesut bir gece geçirilmiştir.

umarım devamı gelir. temennimiz bu yönde.
teomanyak
evet..herşey güzel giderken açılan super porto pankartları beni çok üzdü.bir fenerbahçe’li olarak porto-bjk maçında sapına kadar beşiktaşlıydım yarın öbürgün galatasaray’da yabancı takımlarla maç yapıcak ogünde galatasaray’lı olucagım ve bundan gurur duyuyorum..böyle pankart açanlar bırakın fenerbahçe’li olmayı türk bile degillerdir.

herşey güzeldide maçı anlatan spikerin dudak okuma alışkanlıgı beni derin düşüncelere sevk etti..

"evet kazım nerden çıktı bu adam " dedi..
"aurelio aldı gidiyor ..hadi gelin düşürelim diyor cska’lı futbolcular" ve buna benzer birsürü şey..

ayrıca

fenerbahçe’ye 2.turda ba$arılar dilerim..


sarkilarbircigligasiginmaksasimdi
#715471;
abkz lar yalan söylemez.edu’nun golüne üzüldük, ama alex de souza’nın ve uğur boral’ın gollerine sevindik.ayrıca edu’nun kendi kalesine attığı gole volkan demirel’in yorumu da çok güzeldi.
volkan demirel:ben galatasaray ve cska maçında gol yemeyeceğim demiştim ama edu sağolsun.
fenerbahçe ile bir kez daha gurur duydum ve umarım devamı da gelir.
he bir de unutmadan, fenerbahçe 11 puanla devler ligi’nde birinci gruplarda en çok puan toplayan ilk türk takımı oldu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol