sözlük uzerinden polemik yaratma endişesi

angelus
yeni bir tür entry silinme sebebidir. bir alt metini ise "ılık bir duş alıp sakinleşin"dir. tanım yapmaya zannediyorum ki gerek yoktur, lakin kabaca sözlük üzerinden entry, başlık vs. yolu ile bir takım huzursuzluklar çıkartan, çıkartma potansiyeli olan entryler içindir. hayırlısı.
salome
sozluk formatinin disina cikmadan yapilan tartismalar veyahut elestiriler bile "normal" karsilanamiyor ne yazikki sozlukte, bu sebeple iyi olmus diyorum boyle bir kural getirilmesi zira sozluk su anda tam anlami ile maket bir turkiye.
independence
sozluge ters bu yerine getirilrmi$ bir entry silme sebebi degildir zira "sozluk uzerinden polemik yaratma endi$esi" sebebi ile "msnkymtmnglusnigtnkymlnbnsn" $eklinde bir entryi silemezsiniz."sozluge ters bu" sebebi ile farkli amaclar dogrultusunda sozluge uyarlanan bir entry silme sebebidir.
mitili
gammaz sebeplerinde yoktur. ey jedi, ya benim gammazlığımı al ya da bunu gammaz sebeplerine koy. anlamıyorum sürekli bir şeyleri eksik yapıyor kendisi. jediyse jediliğini bilsin. hadi tartışalım bu konuyu gelin şu başlığa:

(bkz: jedi şaşırma sabrımızı taşırma)

buna benzer bir şey anladığım kadarıyla.
independence
bu ve benzeri anlamlarda davrani$lar icerisine girenler, $uphesiz ki sozluk cehenneminin en kizgin ate$lerinde yanmaya mahkum edilirler. onlara de ki, bizim her $eye gucumuz yeter.

sozluk konsepti / 3. cuz

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol