hasancavus52

0 /
redcrow
hadi güzel yazsa anlarım hoyratlığını ama türk dil kurumuna inat bir türkçeyle abilerimizden öğrendik $ harfinden orak çekiç figürleri türetmeyi bilgisözlüğe usul usul karbonmonoksit yağıyordu..anaaa nereye gittim ben.

neyse bıraksın sözlüğü gitsin kumla oynasın. bak küfür etme çok hızlı koşarım.
rdm
hakkında yazılanları tebessümle okuyan insan evladı. hakkında yazılamayanları bilse yine tebessüm eder miydi acaba?
elma sekeriiii
anla$ıldıgı üzere, burada gelip ek$i sözlük propagandası yapan sportikbir insandır kendisi.

gerisi spoiler’dır
----------------

karde$im burda zaten ek$i sozluk okuyan bi ton insan var. okuruz okuruz i$imize kim karı$ır, burda da gelir yazarız.ama bu çavu$ ki$isinin burada yaptıgı icraat yedigi kaba pislemekten farksızdır! begenmiyorsan na$ na$ popona bakaraktan gidersin güzel güzel ek$i’de yazarsın, senin ba$ka sözlükleri öven nagmelerini kimse burda dinlemek zorunda degildir. herkezin kendi dü$ünceleri vardır demokrasidir hede hödö, dogrudur bunlar evet. ama sen birden fazla entrynde $oyledir boyledir diye yazıyosan insanların senden i$killenmesi gayet normaldir.
yüzündeki gülümsemenin eksik olmaması dilegiyle!...

----------------
independence
facebook’un yildizinin bir anda parlamasindan sonra ssg’nin degi$ik nicklerle ba$ka sozluklere girip provakasyona yonelik entryler yazdigini ve bu sayede diger sozluk yazarlarinin da ek$i sozluk’e gelmelerini saglamaya cali$tigini duymu$tum.kendisinin ssg olmasindan $upheleniyorum.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol