öpüşürken gözleri kapatmak

0 /
adrenokortikotropik
dikkatin başka yerlere kanalize olmasını engellemek için de yapılabilecek eylem. aa bak kuş uçtu falan, tren geçti falan, hem söylemesi zor, hem ahenk bozucu.
sdt
çirkin $ahıslara kar$ı yapılan eylemdir. sebebi ise gözler kapandığında akılda daha hoş ya da daha yakışıklı birisinin görülme isteğidir.
sipsi
olmazsa olmaz değildir.. hatta bazen olmaması daha güzeldir.. adamın aşk-şehvet-tutku arasında gidip gelişini yüz kaslarının kasılmasından anlayabilirsiniz..
john milton
doğal olan neyse oyle davranmak lazım. opusmek illa hayaller alemine dalmak değildir.
hem belki karsındaki senin yuzunun aldığı halden zevk alıyordur. kapatmayanı da kınamamak lazım.
epikuros
öpüşürken gözleri kapamayan tarafın partnerini gerçekten sevmediği çok bilinen bir şeydir. öpüşme esnasında çaktırmadan gözü aralayıp partnerin gözlerinin açık olup olmadığı kontrol edilir, tabiki gözü açık yakalanmamaya azami dikkat ederek.

buna bir anlam yüklemek gerekirse: öpüşürken eğer partnerin seni zevkten kendinden geçirip başka diyarlara götüremiyorsa, o andan başka hiç bir şey düşünemez hale sokamıyorsa, o seni en derin duygularla öperken sen hala mal mal etrafta olan bitene bakabiliyorsan, aklını başından o anda öpüştüğünü bile farkedemeyecek kadar uçurup götürmemişse, başaramamışsa bunu, soluksuz kaldığından beynine oksijen gitmeyip şuurunu kaybetmemiş ve bir de tüm bunları en azından rol bile yapamayıp ona baykuş gibi gözün açık bakarak belli ediyorsan , hakkaten onun kadar etkilenmiyorsundur öpüşmekten ve partnerinden.

edit: yanlış bkz
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol