parmaklıklar ardında

elma sekeriiii
kaliteli oyuncuları toparlamı$, kadınların hapishanedeki ya$amlarını bizlere anlatmaya cabalayan; atv’de salı ak$amları yayınlanan dizidir. serra yılmaz gibi dizilerde pek görünmeyen bi sanatçıyı oynatabilmeyi ba$arabilmi$lerdir.
fofay
selda alkor’a beklenmeyen bir kötü kadın rolü verilmiştir fakat bunu o üstün oyuncu yeteneğiyle nasılda oynadığını bize göstermekte olan dizi.
turnusol
zaplarken baktım da hemen bi bakışta hüküm vermek doğru olur mu bilmem ama tanınmış oyuncuların bile kötü oynadığını düşündüğüm dizidir..
fasa fiso
bir yigin dizi arasinda izlenebilecek olandir.en azindan yok sevgilim elimden gitti, yok kocam beni aldatiyor, yok kac bin dolara binbir gece masallari anlatilmamaktadir.eksikler var midir?illaki ama elegin ustunde kalabilmektedir.
nick nicki nickince
konusu itibariyle klasik türk dizilerini aşmış bir dizidir. ne aile dizisidir, ne mafya dizisidir. helal olsundur o tür dizilerin bu kadar tutulduğu bir memlekette farklı bir konuyu işlemeye cesaret eden yapımcıya, senariste, oyuncuya, yönetmene, makyajcıya...
dayanikli ev kizi
bazı oyuncular çok belirginse de bazıları tersine vasat oyunculukta.neyi amaçladığını bilemiyorum ama oyalayıcı. olayların gerçekçi olsa da insanı sıkacak kadar abartıldığını düşünüyorum.
sarkilarbircigligasiginmaksasimdi
oyuncu kadrosu sürekli değişen bir dizi. bazı oyuncular ölürler, bazıları da gönderilirler sonra diziye yeni oyuncular gelir. onların sonunun da ne olacağı belli değildir. #719804 entrydeki oyunculardan sadece yelda reynaud rolüne devam etmektedir. ayrıca diziye ışık yenersu, zeynep eronat, fikret kuşkan, cengiz bozkurt, beste bereket dahil edilmiştir.
kısacası bu dizide her an her şey olabilir. ölmez dediğiniz karakterler ölebilir.

ek: yelda reynaud’un (aliye) adı jenerikte geçmiyor kaç haftadır. cezaevinden firar etmişti kendisi. göründü yine dizide. sonra gitti. öldü mü kaldı mı, diziden mi ayrıldı ne oldu belli değil. önemli bir karakterdi diziye geri dönmesi iyi olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol