ileti yazıyor yazısının bitmesini beklemek

clementine
konuştuğunuz kişisizin için önemliyse,msnde kendinizi meşgule almış sadece onla konuşurken içinde bulunulan durumdur. beklerkenki ruh hali karşınızdaki kişiye,konuşulan mevzuya göre değişkenlik gösterir.
enharista
yazsada çatır çatır cevap versem demektir,beklemeyi sevmeyenler genelde esc yapıp başkaları ile konuşurlarr diger yazan kişiyi beklememek için.
ottoman empire strikes back
konuşurken karşıdakinin lafını kesmemek gibi bir şeydir. lakin öyle tipler vardır ki yarım saat yazdıktan sonra karşınıza bir smiley koyar koya koya, sinirden laptop’a tecavüz edersiniz.
bb
ileti yaziyor yazisinin bitmesini beklemek, beklerken ileti yazımının arada sırada duraklamasıyla kıvranmak, şekilden şekle girmek, akabinde beklenen iletinin hiç gelmemesi, dayanamayıp "bir şey diyecektin, söyle lütfen" demek, karşılığında "yoo, önemli bir şey değildi" cevabını alıp meraktan çatlamak..
sipsi
görüşmeyi sonlandırma kelimelerini yazacakken karşı tarafın bir şey yazdığını görüp ’üüüfff yazsın da uyuyayım artık allam ya!’ düşünceleri eşliğinde yapılan eylemdir. eğer uzadıkça uzuyorsa sinir hastası eder insanı, msni çat diye kapatmakla nihayete erer. uykusu olan insan bekletilmemeli diye düşünüyorum..
rumuz pilis tiray egen
bazen ileti yazıyor yazısı kaybolur ama ileti gelmez. yani yazmaktan vazgeçmiştir. işte o an çılgın bi merak uyanır "ne yazıyodu acaba lan" diye içiniz içinizi yer ama soramazsınız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol