bilgi sözlük ödüllu tasarım yarışması

independence
bilgi sozluk yonetim kurulu(yani ben) tarafindan alinan son karara gore, bilgi sozluk icerisinde bir tasarim yari$masi duzenlenecek ve bu yari$manin galibi, her ay ciragan sarayi’nin kokteyl salonunda bilgi sozluk yoneticileri icin verilen aylik kokteyl gecelerinde ba$ ko$ede yer alacak.

daha inandirici olmasi acisindan; bir bilgi sozluk tasarim ekibi kurulacak ve ba$ina bu yari$mada galip gelecek olan arkada$ getirilecek, sozluk artik onun yapmi$ oldugu tasarimla kullanicilarinin gozune kulagina ve bobreklerine hitap edecektir.ismi bilgi sozluk icerisinde altin harflerle anilacak, logoya tiklandigi zaman kar$iniza cikan about kisminda da kendisine yer verilecek, ayrica kimler var bolumunde de ayri bir statusla aramizda olacaktir.

tum bunlar icin goze son derece hitap eden bir tasarim yapmasi ve diger olasi tasarimlari sollamasi $arttir.

onemli not: diger sozluklerin tasarimlarini a$irmak ve bunlari yari$maya katilmak adina kullanmak tatli su kurnazligidir.yenilesi bir uyaniklik degildir.

edit: katilimcilar bu ba$lik altinda kendilerini belli etmeli ve akabinde bana houston araciligi ile ula$malidirlar.okuyucularimizdan bu konuya ilgi gosteren olursa da [email protected] isimli mail adresi, yahut butonlarin arasinda bulunan ileti$im butonu her daim kullanimlarina aciktir.
melankomik
başlıkla ilgilenen bir katılımcı olarak başlık altında kendimi belli ettiğim başlıktır.

bi de nasıl tasarlayacağımızı öğrensek fena olmayacak ama..
armour
juri üyesi olarak katılmak istediğim yarışmadır. jüri üyeliği başvurusu olunca da bu başlık altında kendimizi belli etmiyor muyduk bilemedim, bununla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamış ne yazık..
saygılarımı sunar küçüklerin gözleri büyüklerin elleri düzenini bozmadan gereğini bilginize arz ederim.


önemli not: yarışmanın tutulması açısından gerekirse yarışmacılarla polemik bile yaratabilirim..
bb
armour un jüri olduğu yarışmaya kesinlikle ben de sunucu olmak istiyorum. başvuruları burdan mı yapıyoruz? gerekirse bunun için popstar alaturkayı bile izleyebilirim.

greyfurt
independence’in daha önce düzenlenen bilgi sozluk odunlu tasarim yarismasinda, tasarımlarını begenmeyip, odunla dövdüğü bilgiçlerimizden, bu sefer daha verimli olmalarını beklediğim mücadeledir.

neyin, ne kadar zamanda tasarlanması gerektiğinin açıklanması ile bilgiçlerimizin hazırlıkları hızlanacaktır.

not: ödüllü olması her zaman için odunlu olmasından iyidir.
nickmickyock
bahse konu web tasarımının içeriğinde bulunan ve de görselliğin birebir parçaları olan objeler (buton,textbox,sorgu sonuçlarının listelendiği sonuçlar) açısından arka plan resimleri ile web kodları birbirine örülü olacaktır.
şu aşamada kodları alamayacağımızdan ilk etapta layout tasarım mı istenmektedir?
independence
yari$macilardan ilk etapta istenilen tek $ey bir image cali$masidir.jpg olur gif olur farketmez.begenilen tasarimin uzerinde tasarim sahibi ile birlikte ortak cali$malar yurutulecektir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol