2 aralık 2007 galatasaray istanbul bb spor maçı

incem ben
saat 15 30 da başlayan karşılaşmadır.ilk yarı galatasaray berbat oynamıştır istanbul döktürmüştür.servet’in aptal bir faulunden sonra gol gelmiştir.ilk yarı 0 2 bitmiştir.2. yarıda ise cimbom saldırmıştır nonda ve hakan şükür’le cok tehlikeli pozisyonlara girmiştir.cok kaçmıştır.arda kötü performansına bir yenisini daha eklemiştir.hakem dünya üzerinde o penaltıları vermiyecek tek hakemdi maalesef.buz gibi 2 penaltıyı yemiştir.hakan balta ve 90 da ümit karan’ın goluyle galatasaray namağlupluk ünvanını korumuştur.genç yetenek serkan çalık silik bir görüntü çizmiştir.neticede galatasaray ilk yarı cok kotu ikinci yarı cok iyi oynamıştır hakem sağolsun galatasaray’ın 3 puanı gitmiştir.
(bkz: bilgi sözlük spor servisi sundu)
dipnot:istanbul’un ilk golünü atan vicious bobo’nun çocukluk arkadaşıymış.(bkz: gereksiz bilgiler servisi sundu)
sepulturk
ilk olarak hakemin ikinci olarak hasan şaş’ın katlettiği maç olmuştur. ayrıca maçı 4 adet fenerbahçeli insan arasında izledim ve şuna kanaat getirdim ki fenerbahçeliler kesinlikle konu futbol olduğunda tartışılması lüzumsuz olan insanlar. zira futboldan sadece konu fenerbahçe olunca anlamaktalar. ayrıca o hasan şaş denecek galatasaray düşmanı keşke direk kırmızı kart filan görseydi de bir kaç maç kurtulsaydık.

hakmese tam bir aziz yıldırım kuklası olduğunu göstermiştir bize. sanırım iki penaltıyı vermediği esnada düşüncesi "lan eğer şimdi ben bu penaltıları verirsem bir sonraki hafta fb-gs maçı var, aziz abi beni tefe koyar şerefsizim" şeklindeydi. bu yorumu yaparken kimse bana "geçen hafta ofsayttan gol yiyince böyle demiyıdun" demesin. o maçta da belki buraya yazmadım ama o gol ofsayttı. ayrıca en ufak hatada da belirtirim bilen bilir.

bir çift laf da kalli’ye. anladım ki bu adam artık bunamış. galatasaray’da antrenör olarak işi yok. yani bir adam bir maçta oynadı diye -ki bakın iyi oynadı demiyorum- diğer maçta ilk 11 çıkarılır mı yahu? bu adam artık 35 yaşında. yeter biz bıktık. hakan şükür sağolsun arkasındaki siyasi destekle pek güzel hala oynamaktadır çatır çatır ilk 11’de.

bu maçtan sonra galatasaray’da devre arasında yapılacakalr açık açık belli olmuştur.

1. hakan şükür gidecek
2. hasan şaş cehennemin dibine göderilecek.
3. kalli antrenörlükten alınıp menejerlik gibi bir göreve getirilmeli ve kadro seçimine kesinlikle karışmamalı.
4. arda’ya nasıl orta yapılır kursları verilmeli.

edit:
5. eğer orkundan kaleci olursa benden de yüzyılın forveti olur. 100 kiloyum o derece.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol