msn başında tek bir güzel soz için esir olmak

tayfa75
yasa basa bakmadan aptal asik modunda, kisinin kendisinin bile bunyesinden beklemedigi bir sevgiyi sundugu hatun kisinin, klavyesinden acik msn penceresine dokulecek iki tatlı soz ile rahat bir uykunun kollarina kendini birakabilmek icin, sabaha kadar monitor karsisinda uykusuzluga meydan okumaktir.
mad
ömrü yer, cildi güzelleştirir, kulak iltihabını önler, bakkaldan 3 ekmek yerine 2 tane alma salaklığını gösterir, saç malatmaz taratır.evet.
artemisia
platonik aşka delalet eder; bazen sadece online görmek bile keyif verir, aptal aptal online listesinde nickine bakar durursunuz ve size bir "naber" deme ihtimali için bile esir olunur bilgisayarın soğuk ekranı karşısındaki rahatsız sandalyeye. çoğu zaman olansa hiç bir şey demeden yeniden çevirimdışı olmasıdır, ve ardından gelen kalp sıkışması... ve..
-->dosya
-->oturumu(sen de)kapat
clementine
tüm gün beklenilen kişinin online olması beklenir.nihayet an gelir kişi online olur.sonrasında sancılı süreç başlar.basit bir "slm" için saatlerce beklenilir.daha da kötüsü vazgeçilir,"slm" yazılır.bundan sonraki bekleme kalp sıkışmasına nefes darlığına sebep olur.masa başından kalkılır amaçsızca dolaşılır.kafada binbir senaryoyla.belki görmedi belki meşgul belki........sonunda basit bi slm gelir.sonrasındaki her girişim acımasız ve sert duvarlarla engellenir.taa ki yeni birinin gülen yüzüyle tanışılana ve onun sıcaklığıyla doğan güvenle yaralar sarılana kadar.
spongebob
aslında ara verme çubuğu basılı kalmıştır ve aşağıda konuştuğunuz kişinin size birşeyler yazdığını görürsünüz. bir umut beklersiniz başında hala bitmemiştir yazıcakları. düşünmeye başlarsınız ne çok söylicek şeyi varmış bana diye. ve aradan yarım saat geçer hala yazıyordur ve artık düşünceler alt üst olmuştur. ya rekora gidiyor msn’nin karakter sayısının üzerine çıkıcak diye düşünürsünüz yada yazıp yazıp siliyor. sonra acılı haber gelir.

-canım pardon ya space tuşu basılı kalmış. ne demiştin en son
+space tuşunuda al git burdan.
-efendim
+anladın sen onu.
calamitycans
uykusuzluktan gozler kedi gotune donmus ve ertesi gun ise gidilmesi gerektigi halde asık olunan sahsiyetle yapılan geyik muhabbetine belki bana birazdan birkac sevgi sozcugu soyler diye ısrarla devam etmek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol