kimler var listesinde tek kendisini görme tutkuşu

independence
kimler var listesine bakildiginda sadece kendi nickini gorup "ehehe.koskoca sozluk ellerimde lan?" du$uncelerine kapilip bir nevi ego tatmini yapma hissiyatidir.sirf bu yuzden sabah daha kargalar kahvaltisini yapmadan yatagindan kalkip bilgisayarini acip sozluge girenleri biliyorum ben.
instrument
bir de sabaha kadar herkesin gitmesini bekleyenler de vardır. sık sık kimler var butonuna basıp acaba bu bilgiç ne zaman gidecek diye bekleyen vardır. tek amacı kendisini tek başına görüp kimler var başlığına yazmaktır. yazınca libidosu tavan yapar. zevke gelir.
angelus
zaman zaman online olan tüm yazarların sözlük kaydını silip kimler var bölümünde bir tek kendi nickimi görmeme sebebiyet verdiğim hadisedir. bu da böyle bir itirafım olsun. "lan durduk yerde niye uçuruldum ben" diyen varsa eğer bunun müsebbipi de önüne geçemediğim bu tutkumdur. ohş.
artemisia
bu genelde yapacak daha iyi bir işi olmayan boş gezenin boş kalfası tadındaki gereksiz insanların sahip oldukları tutkudur. toplumda gereksiz yere oksijen tüketen bu güruh sadece listede tek başına kendisini görmenin yanında günün ilk entry’sini ya da bir günde en çok entry giren olma isteğiyle de yanıp kavruluyorlardır. görünce hemen kaçılması ve asla muhattap olunmaması elzemdir zira bir çeşit delidir.

#716835
tayfa75
an itibari ile halilazirda yalan olmus hevesimdir. kirk yilin basi bu saate kadar pc basinda oturulmustur. ve heves kursakta kalmistir ki nasil gereksiz bir hevestir o da ayri tartisilir. esasinda hadise baskadir, sabahlama mevzusuna sebep zatı muhtereme tek bir kelam etmedik, bari hic olmazsa bunu deneyelimden yola cikilmistir. ama bunu bile bize cokgordun koca gotlu yalan dunya olmustur. nereden nereyedir. sabah olmaktadir ve cekilinir, sessiz sedasiz uzaklara.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol