ufuk uras in yasattığı hayal kırıkligi

angelus
ufuk uras ile ilgili hayal kuran ve bu bağlamda meydana gelecek olan kırılığı baştan kabullenmiş olan bireylerin başına gelmesi muhtemel hayal kırılığıdır. zira ufuk uras ın bu meclise nasıl geldiği, kimlerin sözleri ile oy aldığı, mecliste kimleri temsil ettiği bellidir. su katılmamış bir marxist modeli gibi gözükürken içten içe kürt milliyetciliği yaptığı gün gibi aşikardır. ha demiyorum ki kendisi pkk sempatizanıdır, ama bunlar ile içiçedir, bunların arasındaki beyaz barış güvercini gibi durmaktadır, lakin bilen bilir ki üzüm de üzüme baka baka kararmaktadır.
arh negatif
inanarak desteklediğimiz fakat demeçleriyle aslinda yanildiğimizi bizlere göstermiş olan,artik tarafsizliğindan ve düşüncelerinin doğruluğundan şüphe duyduğum kişidir.
chavez
ufuk uras’ın kim olduğunu, neden mecliste olduğunu bilmeyenlerin hayal kırıklığıdır. solculuğu chp’den öğrenen ve chp’nin tekelinde sananların hayal kırıklığıdır.

oysa uras, asılırken "yaşasın türk ve kürt halklarının kardeşiliği ve tam bağımsız türkiye" diye haykıran deniz gezmiş’in izindedir.

"parti kapatmayı desteklemenin mezar kazıcılığından farkı yoktur" diyebilecek kadar demokrat, chp’yi bu konuda eleştirebilecek kadar delikanlıdır.

hangi odaklara hizmet ettiği hepimizin malumu medyanın sadece dtp ile temaslarını sayfalarına taşımasına kanmayalım, eleştirmeden araştıralım.

unutmayalım ki, ufuk uras’ın dtp yaklaşımları yanlış, devletimizin terörle mücadelede yürüttüğü politikalar doğru olsaydı şu anda bağrımızda 24 yıllık bir çıban olmazdı.
instrument
şimdiye kadar hangi parti yanıltmadı ki sizleri şahısların yarattığı hayal kırıklıklarını sorguluyorsunuz diye sorasımı getirten başlık.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol