28 kasım 2007 beşiktaş olympique marseille maçı

betterthan
star tv de saat 21:45 itibariyle baslayacak olan sampiyonlar ligi 5.maci

liverpool yenilgisinin ardindan besiktasimin daha bir gazla oynamasini umdugum mac.

porto........8
marsilya.....7
liverpool.....4
besiktas.....3

mactan onceki puan durumu bu sekilde olup besiktasin kazanmasi halinde tekrardan umitlenmesine neden olabilir.

(bkz: neden olmasin)
(bkz: pozitif dusunce)
greyfurt
daha önceki maçta kasaplar gibi oynayıp, 2 futbolcumuzu sakatlayan avrupa klübüyle yapacağımız 2. maçtır.
beşiktaş gruptan çıkarmı bilmiyorum ama inşallah marsilyayı dibe çekebilir. hayatımda bu kadar sert oynayan bir takım görmedim. hadi kartal.
betterthan
çocuklar inanın inanın çocuklar
güzel günler göreceğiz güneşli günler
marsilyayi inönü de devireceğiz
şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz

diyerek basladigimiz ve sonucunda 2-1 kazandigimiz mactir.

yarin gazeteler de kahramanlar,kartallar,fransizlari devirenler gibi basliklar cikacak,yine herkes kahraman ilan edilecek,yine hesaplar yapilmaya baslancak.

birakin yapmayin hicbirisini,sizdiniz liverpool macindan sonra utanmazlar diye basliklar atan,sizdiniz futbolcularin gozlerine siyah bant cekip hakaretler saydiran,
bu galibiyet bizimdir,besiktasa inanan taraftarlarinindir,cekin ellerinizi yorumlariniza ihtiyacimiz yok,biz inandik biz kazandik,gerisine bu mac olsa olsa kapaktir.

(bkz: butun basin tras forza besiktas)

ayrica liverpool kazandiginda kina yakan arkadaslar bukez kinalariniz besiktasimizdan.
tafa
beşiktaş bu akşamki muhteşem seyirciye geç de olsa hak ettiğini verdiği maçtır.

40 metreden gol yiyen rüştü reçber e de artık git kumda kalecilik yap diyorum.





orion
beşiktaş’ın hak ederek kazandıgı maçtır, ancak takımımız defansta gereksiz yere top şişirme olayına artık son vermelidir zira ben dahil taraftarın sabrı taşmaktadır.sıra porto’ya gelmiştir diliyoruz 1-0 olsun bizim olsun.
greyfurt
rüştünün uzak gözlüğünü evde unutması sonucu 2-1 bitmiş maçtır.(eheuhehehe olur canım arada böle ampül goller. -izlemedim ama-hemen yüklenmeyelim adama)

ben beşiktaşımızın galibiyetine elbette sevindim ama en çok marsilyanın yenilmesine sevindim. ilk maçta, holiganlar gibi saldırdılar futbolcularımıza. kendisine arkadan yaklaşılmasından hoşlanan hakemde bu vahşete göz yumdu.

izlemeyenler için yazıyorum: ilk maç sert futbol yoktu. futbol yoktu. gerçekten vahşetti. ben hayatımda bu kadar saçma salak sertliklerin olduğu bir maç izlemedim. 2 futbolcumuz sakatlandı.

marsilya kasaplıkla geleceği kadar gelmişti zaten.

tebrikler beşiktaş. umarım umut ışığını söndürmezsiniz.
sunger bekir kare sort
ilk yarı fena oynamadık ve tellonun güzel golüyle maçın ilk devresini 1-0 önde bitirdik. lakin ikinci yarı rezil ötesi oynamakla kalmayıp 30 metreden gol de yedik ki gerçekten şık bir goldü ama bana kalırsa rüştü o topu cıkarabilirdi.tam kıvrandığımız esnada delgado nun pası ve bobunun golü bizi kendimize getirdi de umutlarımızın devam etmesini sağladı.yanlız ilginçtir yine grupta sonuncuyuz ve hâla gruptan çıkma şansımız var.
ankakusu
baki mercimek’in kuvvet macunu aldiktan sonra çikip oynadigini tahmin ettigim sampiyonlar ligi maçidir. ufak, tefek hatalar yapmasina ragmen uzun bir aradan sonra tekrar iyi bir seyler yapti. ibrahim toraman ’küçük ibrahmcik’ olmaktan çikmis bildigin ’ibraam’ olmus, aferim kendisine.

besiktas 1-0’dan sonra isi civitmis, ki harika bir gol yedik, olmasina ragmen kazanmayi basarmistir. ama ricardinho bilmem kaç dakika boyunca heç bi halt etmemistir. maç boyu ismi dahi 3-4 sefer anildi dersem abartmis olmam galiba.
forlindon
beşiktaşımızın,marsilyayı da liverpool gibi yine aynı skorla yine istanbulda devirerek şampiyonlar liginde aldığı puanlarla ülke puanına katkılarda bulunduğu heyecan dolu maç...
inşallah portoyu da deviririp yoluna devam edersin kara kartal...
newsted35
son dakikaları ümitsiz bir şekilde izlerken bobo’nun gelen golüyle havalara uçurmuş, benimle beraber elimdeki çay’da havaya uçmuş, bununla beraber annem tarafından havaya uçurulan terlik kıçıma denk gelmiş ve baya bi acıtmıştır.ama dünkü maç için kıçım feda olsundur.o gol için 50 terlik yemeye razıydım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol