şişman kızların daha becerikli olması

isyankarmuhabir
genellıkle bu sısman ablalar ergenlıklerının ılk donemlerınde hormonlarının calısması ve aclık hıısetmelerı dolayısı ıle kendılerını yemeye ve ıcmeye vermıslerdır, bunun netıcesı olarak da ergenlık donemınınde etkısıyle aldıkları kıloları verememıs ve bu kılolar bunyede sorun yartamya baslamıstır. kılo almayan yasıtları, erkeklere guzel ve cekıcı gelmeye baslamıslar ve erkeklerce gezıp tozmaya davet edılır hale gelmıslerdır, bıraz toplu olan dıger hemcınslerı ıse genellıkle erkeklerın ılgısını cekememıs ve kendılerını ev ve mutfak ıslerıne vermıslerdır, bunun sonucu olarak gıderek kılolarını arttırmıs ve bır kısırdongu ıcıne gırmıslerdır, ev ıslerı ve mutfakda basarıdan basarıya kosan bu ablalar aslında ergenlık donemı yanlıs beslenmenın kurbanıdırlar.
salome
sisman kizlar diger kizlara kiyasla hem daha becerikli hem daha sempatik hem de daha zeki olurlar, zeka kismini genetik bir faktor denk geliyor diyerek bir kenara atarsak geri kalan ozellikler icin baska sanslari yok da o yuzden oyleler diyebiliriz gayet rahatlikla. kizcagiz zaten sisman, yemis yemis sicmamis, bir sevgili bulma ihtimali sismanligi bir fetis olarak gormeyen normal erkek genellemesi icerisinde cok cok az olmakla beraber alay konusu olma olasiligi gayet yuksektir. bu nedenle ki kendini bir sekilde kabul ettirmek, begendirmek ve depresyona girmemek adina ota boka sararlar, yok efendim pasta-borek yaparlar, atki orerler onunla kalmaz harika kazak ve hirkalar yaratirlar, sempatik sempatik konusup guzel espriler yaparlar, cok okurlar, cok bilirler, bilmeseler de ogrenirler, kutu boyarlar sonra sandik bile yapar bunlar azicik ugrasirlarsa, en oymalisindan. kendini gelistirdikce gelistirir herseye kafalarini bastirir duruma getirirler ama "dur merdiven cikiyim asansoru kullanmak yerine de belki 20 gram azalirim" veyahut "yok efenim 2 dilim pizza yedim yeterli 3 fazla gelir" i akil edemez, "sismanim ama sempatigim" ya da "sismanim ama mutluyum" felsefeleri ile hayatlarina "sisman ama becerikli" "kiz"lar olarak devam ederler.
tayfa75
yuzeysel genellemeler kervaninin herhangi bir noktasinda kar$ila$ilabilecek bir devenin alelade bir yukudur bu laf. empati yoksunu bir eda ile oteki olarak zayiflarin kar$isina $i$man kizlari koyup nasıl " sifir bedenimle doverim seni " replikleri attigini seyretme cabasidir. gereksizdir. kiricidir. inciticidir. $i$manligi bir ozur gibi gosterip bu ozru ba$ka bir ozelligi ile kapatmaya cali$iyor imasi ile kendi okuzlugunun altinda nasil bir buzagi cıkar diye dolanmaktir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol