belli bir acidan bakilinca güzel gözüken insanlar

louandreassalome
ezici bir çoğunluğunu facebook, yonja, sosyomat gibi sitelerde yandan veya tepeden çekilen fotoğraflarıyla arz-ı endam eyleyen hanım kızlarımızın oluşturmakta olduğu populasyondur. zira foto böyle çekilince burun, basen gibi hassas noktalar gizlenmiş, yüz daha masum veya daha seksi ama nispeten güzel bir ifade almış olmaktadır. aldanılmamalı, bir mayolu, bir portre fotoğrafı görülmeden buluşma teklif edilmemelidir.
cntr
360 derecelik bütün açının sadece tek bir değerinde iyi görünüyorsa kalan sonsuz sayıdaki değerinde kötü göründüğü doğrulanmış olur,ki bu da hoş durumlara delalet etmez.hiç fantezilerinizi zorlamayınız.
salome
belli bir acidan bakinca guzel gorunen insanlari disi olarak ele alip, zira bayanlarin goruntuleri erkeklerinkinden daha bir fazla onem teskil eder, turk kadinlarinin cok buyuk bir cogunlugunu olusturur diyorum. ya profilden guzeldir ya tepeden bakinca ya da en yaygin olani ise boyundan asagisini saklayinca yani boy fotografi cektirmeyince guzedir bu sahsiyetler. bu da demek oluyor ki birebir yanyana gelindiginde aci aranacak ve o acida kalinacak ki goz zevkimiz bozulmasin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol