entryleri silene aşık olmak

ucurulan yazar
houston yesil yesil yanmaktadir, icinizi bir heyecan kaplar. geldi iste dersiniz. entryinizi yine o silmistir,baskasinin bu isi yapmasina izin vermemistir. ondan gelen basim gozum ustune dersiniz. sadece silinme sebeplerini soyler size, o bile yeter. artik bilirsiniz ne tur entryler girdiginizde silecek,karsiniza cikacak, o yuzden arada bir boyle entryler sikistirirsiniz araya, account pahasina olsa bile asiksinizdir.

(bkz: platonik ask)
independence
bu tarz insanlar entrylerini silene a$ik olmakla kalmaz, kendsini comez yapana hele hele ucurana taparcasina sirilsiklam baglanir.daha sonra sozluge yeniden gelerek kendisini ve bagliligini ispat etmek istercesine yeni bir nick alir."beni ucurmakla sana olan hayranligimi ve a$kimi milyonlarca kat percinledin" demek istemektedir adeta yeni nicki ile.milyarlarca nick kombinasyonu arasindan hem a$kini hem de kim oldugunu belirtebilecek en guzel nicki secmelidir ki$i ve yeni nickini alir.

ucurulan yazar

boylece bir a$k masali daha ba$lar.

not:ucurulan yazar hatun olsaydi da kendi cinsel tercihlerimizi sorgulatmak zorunda birakmasaydi bizi ne guzel olurdu.
ucurulan yazar
entryleri silene asik olmak cetrefillidir,zira ustune alinan cok olacaktir. ama en guzel ask suphesiz itiraf edilen,soylenendir.independence’ın yeri ayridir hepimiz icin ama, bu gonul ona degil angelus’a vurgundur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol