sabahları parklarda spor yapan teyzeler

mad
parklara konulan garip aletlerle eskisinden daha fazla görünür olmuş teyzelerdir.

zayıflıcam niyetine sabahları karga bokunu yemeden toplanıp doğru parka giderler.komşu,görümce,elti toplanırlar ki sporla beraber dedikodunun dibine vursunlar.8 kat elbise giyinirler.bir de yüzün tamamını atkıyla kapatırlar.

gel gelelim spor kısmına;garip spor aletlerine binen teyzeler,nasıl kullanıldığından bi haber bir şeyler yapmaya çalışırlar.e be teyzecim saçma saçma şeyler yapıcağına yürüsen daha sporsal bi faliyet olmaz mı? ama oraya o kadar alet koymuşlar.necla ablamız,şaziye teyzemiz onları kullanmasın da ne yapsın değil mi?

zaten bu teyzeler ya spordan önce ya da spordan geldikten sonra kahvaltıya abanmış olacağından neyin kilosunu alıp vericek diye de düşünmekten kendimi alamıyorum.
ucurulan yazar
hic bir zaman zayiflayamacak olan teyzelerdir bunlar, geneli kiloludur. sadece sabah gorunmelerinden mutevellit sporlari bir ise yarayamacak, olduklari gibi tistikil kalacaklardir.
egeninincisi
sabahın kör saatlerinde kalkıp canları çıkıncaya kadar koşturup öğleden sonra arkadaşlarıyla günlerde hapur hupur yiyip bütün emekleri boşa çıkan teyzeler
armour
altın günlerinin hareket katmak amaçlı parka taşınmış halidir. spor aletlerinde biraz debelenildikten sonra, çantadan kekler börekler çıkarılır, yenilir içilir sohbet edilir ve koşar adımlarla eve geri dönülür.
elma sekeriiii
sabah giyinirsiniz, okuldaki ilk derse yeti$mek için evden cıkar hızlı hızlı yürümeye ba$larsınız.
ba$ınızı saga döndürürsünüz o da ne? belediyenin yaptırmı$ oldugu cocuk parkı yanındaki egzersiz aletleri üzerindeki teyzeler boncuk boncuk ter dökmektedirler.tuhaf tuhaf hareketler yapmaktadırlar,o demir aletlerini apı$ aralarına dogru cekmeleri vesaire giremem oralara $imdi.

öhöm, ancak terslik vardır orda, cunku bu olayı yapan sadece kadınlar degil amcalardır da...
(bkz: sabahları parkta iki bacak arasına egzersiz aletini cekerek spor yapan amca modeli)

freak
özenirim o insanlara hatta sevgi dolarım. hayata tutunuşları, kendileri icin hala birşeyler yapma gayretleri kendi boşluğum icinde daha da cok kaybolmama neden olsa da yüzümde bir gülümse yaratır. keske ben de onlar gibi olabilsem, hala birseyler icin umudum, isteğim olsa diye düşünür yoluma devam ederim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol