improbable

tayfa75
bir adam fawer kitabı.


-------------------------------------------------------spoiler------------------------------------------------------

$ans nedir gercekten? icinizde butun parayi kirmiziya yatirmaniz gerektigini soyleyen bir his var. bu his bir ongoru mudur? yoksa daha fazlası mı?

-------------------------------------------------------spoiler------------------------------------------------------

clementine
en son okuduğum hayatımı değiştiren hayatımın kitapları listesinde yerini alan süpper kitap..herkes okumalı...okuduktan sonra 2 kişiye aldım.ve 1 günde bitirilebilen bir kitap...tek kelimeyle süpper.
max
adam fawer ın çok güzel bir kitabı. mükemmel bir kurguya sahip olan yapıt aynı zamanda istatistik ve fizik ile ilgili bazı bilgileri de okuyucuya çaktırmadan aşılamakta. çok sürükleyici bir kitap...
set me free
poker masasında başalayan kitap tüm bölümlerinde aynı şeyi ele almış.ilginç görüntüsüyle beraber pek de sıradan geldi bana.
ölme olasılığı,ölmeme olasılığı...
başından sonuna tek bir şey : her an ölebiliriz.
rhapsody
okunması gereken enfes kitaplardan biridir.gerçekten hayatımızda olasılıkların ya da olasılıksızların etkilerini düşünmemizi sağlayan ya da en azından bu konuda bizleri düşünmeye sevk eden bir eser.
bb
okulda öğrenmeye tenezzül etmediğim olasılık hesaplarını bir çırpıda anlatan, artık şans oyunları çok yüklü miktarda ikramiye vermediği sürece oynamama değmeyeceğini düşündüren kitap.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol