sözlüğün başından kalkamamak

independence
kimi zamanlari vardir sozlugun boyle, ba$indan kalkilamaz bir hal alir. bir iki tane daha yazayim oyle kalkarim, aa dur $u ba$ligi da bir okuyayim, lan ne guzel yazmi$ bir de oy vereyim, hasiktir ya bunu ben yazmaliydim, dur o zaman ikincisine daha farkli bir baki$ acisi ile yakla$irim diye diye kahve bile almaya kalkilamaz bir turlu, hatta bir sure sonra kahve cay falan da unuulur. sozlugun boyle bir de narkoz etkisi vardir i$te.
orqn
sabah erken kalkılacaksa eğer asla yapılmaması gereken olaydır.kalkın yatın,sonra yine gelirsiniz.merak etmeyin bir yere gitmez sözlük.
sipsi
bir de dalgaya kapılmış gibi oluyor bazen insan. bir şeyler yazarken sol tarafta sürekli bir hareketlilik olunca hemen bitirip başka bir tane yazmalıyım telaşına giriyor bünye. bu acelem niye bilmiyorum. zamanı kaçırıyormuşum gibi geldi şimdi. karaborsadan ele geçirilen votka da olabilir bu dalgalanmanın sebebi. aklım karıştı. bugün sevdim ben sözlüğü.
independence
bak yine ayni $ey.

bir suru dizinin son bolumleri yayinlanmi$ heroes’tu, how i met your mother’di, izlemem gereken extradan uc ayri film var ama ben halen daha dur $unu da yazayim, dur bi dur bunu da ekleyeyim, hala sozluk derdindeyim entry derdindeyim.

doktorluk oldum yemin ederim.
laughter
hatta bak yine aynı şey.

uyumam lazım, yarın erken kalkıcam, sonra hortlak görmüş gibi oluyorum ve hatta gözlerim gittikçe kapanmaya başlıyor ama gene de dur son bir şey daha yaziyim.

hayır, parmaklarımı bırakıcam, ben uyuycam, onlar yazsınlar, takılsınlar kendi çaplarında. yok yani, gözlerime üzülüyorum sadece, kendim için bir şey düşünüyorsam namerdim.
nickten yana sansim yok
genellikle tam saatlere getirmeye çalışıldıkça olur. saat 23:54’te 00:00 olunca kalkarım dersiniz. bir bakarsınız 00:08 olmuş. sonra hadi 00:15 olsun öyle kalkacağım dersiniz. a aa çok garip saat 00:29 olmuş! "30 da çok erken 01:00 olsun kesin kalacam"... alayına kadar gider... yapmayın. 23’ten beri kalkmaya çalışıyorum ben.
independence
istisnasiz 12 senedir icerisinde bulundugum durum.

tatile gitme firsatim oldugunda da laptop'tan havuzun kenarinda entry girmisligim uye onaylamisligim vardir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol