uykuda kusmak

angelus
görülen iğrenç bir rüya sırasında bilinçaltında oluşan "öeah bu ne biçim rüya a.k." şeklindeki hadisenin sonrasında meydana gelmesi muhtemel aktivitedir. o esnada sırt üstü yatıyorsanız çok kötüdür.
salome
votka elma, bira ve raki karisimi sonrasi zar zor eve dondukten sonra ustunu basini cikartmadan yataga girerek sizmanin ardindan sabah uyaninca odadaki igrenc kokuyla beraber sac ve yaka kismindaki patlican kurularini gorunce farkedilen hadise.

(bkz: calamitycans)
armour
kurbağa hayvanlarının gelişim süreçlerinden biridir. ileride gırtlağını balon gibi kocaman şişirebilmesi için gırtlak kaslarını ancak bu şekilde geliştirir.
westkhan
bir çok rock sanatçısının yanılmıyorsam jimi hendrixte bu yüzden ölmüştür(aşırı dozda barbiturat’ın sebep olduğu zehirlenme sonunda kusarak boğulma" olduğunu söyledi)feci bir durumdur daha rezil bir ölme sebebi varmıdır bilmem.
calamitycans
2 duble rakı, bir mojito, 2 vodka elma, 2 vodka redbulldan sonra eve elli metre uzaklıktaki bardan cıkıp ters yone gittikten sonra evin yolunu zar zor bulup, yataga yatıp ay kusucam galiba dedikten sonra oracıga kusmak ve sızmak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol