türbanlıların topu cehennemlik

pinhan
ilhan selcukun kendisi cenneti garantilemis midir acaba sorusunu sormaktan kendimi alamadigim onerme. kimse o dedi diye cennete ya da cehenneme gitmeyecektir. sidik yaristirmaya donerse ben de kimlerin nereye gidecegine dair zati hallerinin yaptigi gibi kuran’dan onermeler sunabilirim. her zamanki gibi cok basarili(!) buldum kendisini.
melankomik
bir insan bir şeyi sevmeyebilir, bir şeyi körü körüne eleştirebilir, ama bu kadar da komik duruma düşülmez ki..

edit: bi önerim var; bunların hepsini inönü’ye toplayıp yakalım, kurtulalım amına koyim.
artemisia
ne yazık ki kur’an’da birebir yazılanları aktarmış, hatta sure isimlerini de vermiş ve çoğunlukla objektif bir yorum sunmuş ilhan selçuk. hatta kadını daha çok aşağılayan pek çok sureyi kendi gözlerimle okudum, eksik bile vermiş. ama belki aradan çıkan "topu cehennemliktir" cümlesi fazlasıyla talihsiz olmuş; eminim ki aralarında cehennemlik de vardır da, her zaman olduğu gibi yine bir genelleme hatasına düşmüş sayın selçuk.
fidi
genel olarak konuşması birkez saçmaladığının göstergesidir ki türbanlıların çoğu namazında niyazında insanlardır.bu düşünceye sahip insanların bu kadar rahat konuşması ise oturup geniş açıdan konuşularak çözelmesi gereken ayrı bir sorundur.
sepulturk
türbanlıların toplarının ne gibi bir günah işleyip de bu hallere düştüğünü akıllara düşüren başlıktır. yok yani toptur bu, vurursun, gol atarsın, voleybol oynarsın. aklım almıyor.
nemesisceylan
bu nasıl bir öngörmedir bilemiyorum ama biz açık olan insanlarda cennetlikmi oluyoruz.
ya bunlar yoruma açık şeyler olmamalı kim nereye giderse gider.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol