akşamdan kalma

queen
siddetli bas agrisi ve hic dinmeyen bir susuzluk hissi olarak sizi yasamdan bezdiren, bir daha bu kadar icmeyecegim dedirten durum.
beauty disaster
bir önceki gece co$up co$turup alkolu bunyeye dayamak suretiyle girdiginiz eylemin hemen akabindeki sabah ya$anılan durumu anlatan cümledir ki.bir cok bunyeye göre degi$en belirtileri olmak ile birlikte,baş ağrısı,mide ağrısı ,susuzluk ortak özelliklerdendir.kafa bir milyon halde malak malak etrafı süzmeye çalı$ıp,müsait gördügünüz heryere kıvrılıp uyuma istegi ise özellikle mesai anlarınlarında tek yapmak istediginiz ve durduramadıgınız eylemdir.tüm bunlara ragmen 4 -5 saat sonra gecici bir durum olmasından mutevellit aynı sabahın ak$amı,bir önceki ak$am yapmı$ oldugunuz eyleme devam edersin o ayrıdır.yani nedir?

(bkz: alkolik hareket engellenemez)

independence
bir mide bulantisi, bir halsizlik, bir uyku uyuma arzusu ama uyuyamama, bir bok cuvali gibi hissetme durumlari hasil eder bunyeye. duzgun du$unemez bir hale gelir insan evladi.
matrax
sözlükte sabahlayan yazarlara veda ettikten sonra sabah uyanıp ilk iş sözlüğe giren yazarlara şöyle bir merhaba diyen bünye için de kullanılabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol