zengin koca bulma taktikleri

melankomik
tek yaşama gayesi zengin koca bulmak olan parazit genç kızlarımız için eşsiz değeri olan taktiklerdir.

özel okula gitmek, zengin koca adayı populasyonun yoğun olduğu yerlerde dolaşmak bunların başında gelir.

ha bir de;

kafam girsin hepsine.
amazonta
bunun yerine etkili ders çalışma taktikleri uygulanırsa daha başarılı sonuçlar alınır. hem zengin kocaya ihtiyaç kalmaz hem de zenginliğiniz emeğiniz karşılığında gelir.
melankomik
tanıdıkları insanların daha zengin tanıdıklarıyla, onların da daha zengin tanıdıklarıyla tanışmaya çalışmak. optimum kendini yamama değerinden sonra muradına erecektir muhtemelen.
salome
once gidip "kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez" diyerek alisveris yapilir, goz alici ve kaliteli kiyafetler, deri kalitesini uzaktan belli eden harika bir lv taklidi(istanbuldan alinirsa son derece gercek, kisvesi verilmis olma ihtimali yuksek) canta ve artik paraya kiyilarak alinmis bir cift yuksek topuk prada, inci kolye ile kupelerle de tamamlanir planin 1. safhasi. sac makyaj sade ve bakimli sehirdeki 5 yildizli otellerden birine aksamustu cayi icmeye gidilir unutulmamasi gereken en onemli sey ise annenin de benzer kiyafetler ve bakim icinde sizi kollar ve eslik eder bir eda ile yaninizda olmasidir. sonrasi size kalmis azicik kabiliyetli iseniz ve de "pazarlamaci" olmasa da ruhlu bir anneniz var ise yaza hayallerinizin gelinligi icinde hayallerinizin cuzdani pardon erkegi ile dunya evine girersiniz.

edit: ayakkabi, canta , kiyafet ve aksesuara verdiginiz paralarda katlana katlana size donmus olur.
calamitycans
zengin olmadığı halde aç kalma riskini göze alarak ömrünü bisküvi ya da simit yiyerek geçirip bütün parasını marka kıyafetlere ve pahalı mekanlara harcayarak zenginlerin arasına karısmaya calısmak.
chef doeuvre
6. maddeye ek olarak lüsk mekanlarda zaman geçirmek ve ucuz davranmamak başarıyla sonuç almanıza sebep olur.
e biraz da güzel olmak lazımdır.
independence
benimle tani$maniz yeterlidir. sizi bebek sirtlarindaki villamda agirlayarak bu konuyu tarti$mak isterim.

houstonum mesajlarinizi bekliyor.

not: mitili, sen mesaj atmayacaksin bak ba$tan uyariyorum. ne zaman boyle bir $ey yazsam ilk ve tek mesaj senden geliyor, biktim ya!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol