doğuş otomotion istanbul

idiamin
dogus grubunun bunyesinde yer alan doğuş otomotion istanbul, dört futbol sahası büyüklüğünde, etkinlik ve showroom alanlarından, müthiş ses ve görüntü sistemlerinden, toplantı salonları ve uzay istasyonunu andıran platformlardan oluşan bir deneyim merkezi. maslak’ta doğuş power center’ın yanında yer alan; doğuş otomotion istanbul’da sergiler tüm hızıyla devam edecek ve konser, tiyatro, parti ve film gösterimleri gibi farklı içerikli etkinlikler, digital sanatlar gösterimleri, workshop ve konferanslar düzenlenecek, ziyaretçilerine her gelişlerinde farklı deneyimler sunulacak.


ilk kez einstein sergisiyle acılısı yapıyormus. otomotion, einstein’ın ’’yüzyılın dehası’’ olarak seçilmiş olması ve liberal buluşları ; müthiş dinamizmi ve yenilikçilik kavramları otomotion’ın da ruhunu yansıt tığı için bu sergiyle açılış yapmış.

peki neler olacak bu sergide:

einstein’ın devrimi, yaşamı ve çağı, işık, zaman, enerji, yerçekimi, savaş ve barış, dünya vatandaşı, einstein’ın mirası olmak üzere dokuz ana bölümden oluşacak.

mart 2008’e kadar sürecek olan sergide, einstein’ın nükleer silahların kullanılmasını önlemek için roosevelt’e yazdığı ve freud’a ‘insanlığı savaşmaktan kurtarmanın bir yolu var mı ?’ diye sorduğu mektupların yanı sıra aşk mektupları da var.

alıntı: milliyet

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol