sivaslı ayilar istanbul da ne arar

greyfurt
fanatizmin kendini nasıl rezil edebileceğine örnek teşkil eder. (aynı şey tabiki diğer fanatik taraftar grupları içinde geçerlidir)
angelus
kendi teknik direktörleri için rıza efendi iki ekmek bir süt şeklinde pankart açanlara demediğini bırakmayan güruhun haykırdığı yaratıcı! bir slogandır. gerçi "sizin gibi ayılar o tribünde ne arıyosa o ayılarda muhtemeln onu arıyordur" denilesidir. evet.
downinahole
sivas taki deplasman maçında takımlarını insanca destekleyerek, anadolu nun ortasında yerleşik ayılara (!) medeniyet götürecek olan asil çarşı kendine bile karşı grubunun muhteşem ötesi, akıllara durgunluk verecek mahiyette zekice kurgulanmış tezahürat şeysi. iyi ki varsın çarşı diyor, kendilerini tebrik ediyoruz. ayrıca,bu son derece entellektüel, efendim aktüel olaylara ve ülke gündemine duyarlı tribün grubumuza trabzon, manisa, rize, ankara, kayseri vb. şehirlerimizin takımlarıyla oynanacak olan maçlarda ayının yanında öküz, deve, it gibi sıfatları da gönül rahatlığıyla kullanmalarını, muhteşem yaratıcılıklarının sınırlarını gittiği yere kadar zorlamalarını haddimizi aşarak tavsiye ediyoruz.
dccl
geçen sene yapoılan bir araştırmaya göre istanbul nufusunun %14’ü sivaslıymış yani istanbul’lulardan daha fazla dolasıyla şehir artık onların. diğer bir ilginç hadise ise rıza efendi iki ekmek bir süt da bahsi geçen riza efendide sivaslıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol