alen markaryan

sinirsahibi
30000 kisilik inonu stadyumunu taraftarin gozune biber gazi sikmadan idare edebilen iyi insan. bagirmayan taraftara "gidin evde izleyin o zaman" diyerek stadi sinema sayanlara verdigi bu cevapla bizi bizden almis amigodur. ezeli rakiplerin amigolarinin bile cok sevdigi saglam besiktasli.
sergey
besıktas’ın ermenı asıllı amıgosudur.hatta besıktas taraftarı o kadar ılerı gıtmıstır kı bu adamcagıza papa secımlerı yaklasırken "alen abı papa olsana" dıye tezahurat bıle yapmıslardır.
bgat
köşe yazılarından hiçbir zaman 3-5-2 ya da "o nasıl oynadı", "teknik direktör nasıldı" gibi yorumlar yapmayan, farklı pencereler yaratan kişi. ama yazılarında amigoluğunu da konuşturuyor.
danifilth
amigo musun kebapçı mısın?
yoksa reklam yıldızı mısın?
anlayamadık sen ne ayaksın!
alen abi sen manyak mısın?

tezavratının yazılma nedeni ise şudur. alen abinin kebapçı dükkanı vardır. bir ara fanatik reklamlarında oynamıştır.amigo olduğu zaten bilinmektedir.ayrıca diğer takımların amigoları gibi insanları şiddete yöneltmez ve oldukça kültürlü bir abimizdir.ermeni olmasına rağmen ermenileri sevmediğini türk olduğunu her fırsatta dile getiren şahsiyet.
louandreassalome
28.02.07 tarihli yazısı:


giyecekleri çarık bile yoktu ayaklarında. açlıktan mideleri yapışmış, uykusuzluk yorgunluklarına karışmıştı. savaşacak cephane de yoktu stoklarında. ne doğru dürüst tüfek vardı kuşanacak, ne de tüfeğin içine koyacak mermi. analarımız, bacılarımız, kadınlarımız kağnılarla su taşıyor, ekmek taşıyor, can taşıyordu. ve kan akıyordu nehirler... silah almak için para toplanacaktı. 10 yaşında çocuk bile sıraya giriyordu, 10 kuruşluk hayrı dokunsun diye vatanına. dün eza, dün cefa, dün kahırdı yürekler. mecliste umutlar çökmüş, inançlar bitmiş, bütün yüzler solmuştu. bir hayra yoranı bile yoktu ülkenin. istanbul, ingilizlere göz kırpmış, kütahya, afyon, izmir işgal edilmişti. ve ankara diken üstündeydi. başkomutan mustafa kemal paşa bütün bu olumsuzluklara rağmen halkın onca emeğini köylünün tırnağıyla dişiyle tarladaki eşiyle tutumunu görerek ve göstererekten kurtuluş savaşı\’nın gidişatını tbmm\’deki şu tarihi konuşmayla özetledi: \"inanın arkadaşlar.\’\’ çünkü biliyordu ki kader birliği yapan binlerce asker mermisiz, ekmeksiz, çarıksız savaşıyordu. bir süngüsü, bir yüreği vardı dövüştüğü. bir de altı okka inanci. bu yana düştüğümüzde şu andaki 70 milyonun yaşama sebebi olan inanci bir türlü transfer edemediğimizi görüyoruz. 7 yıldızlı otellerde kalınıyor, kuş sütleri içiliyor, hint kumaşları biçiliyordu. taraftar yıldızı, yaldızı, şaşayı bir kenara bırakmış tribünde haykırıyordu. inanın çocuklar... inanmayanlar vardı gayri. yanından geçen topa bakanlar, kademisini bozanlar, lütfen koşanlar ve trabzon\’da ikinci yarıda ne olduğunu bir türlü anlamadığımız acaip entrikalar. ezgin mali\’nin göbeğinden gelen tigana dahil. o bile inanmıyordu sanki?! ve gazi mustafa kemal paşa, meclis\’teki tarihi konuşmasında sözlerini şöyle tamamlıyordu: \"inanmayanlar bize müsade etsin!!!\’\’
westkhan
bjknin ünlü amigosudur taraftarın sevgilisidir sevmeyen taraftar yoktur geçe senelerde gittiğim bir maçta(galiba valencia) sahanın ortasına gelip üçlü çektirmiştir ve herkesi coşturmuştur ayrıca bir spor gazetesinde köşesi vardır.
akineton
amigo musun? kepamçı mısın? yoksa reklam yıldızı mısın? anlayamadık sen ne ayaksın alen abi sen manyak mısın?
toxin
35 bin kişiyi sadece elinin bir hareketiyle susturan ve tek hareketle ayağa kaldıran beşiktaş amigosu,amigoların amigosu büyük insan alen abi.
gargoyle
köşe yazılarıyla bizi mest eden.tribunde büyük küçük herkesin ’’alen abi’’sidir.ayrıca ermeni olmasına rağmen istiklal marşımızı coşkuyla okuduğunu gözlemlediğim büyük insandır.
betterthan
bir yazisinda cehennemden kombine aldik diyecek kadar besiktasli olan tribun lideri.

’’ve sevenler ayrılmaz biliyorsunuz. tüm insanlar ufak tefek hatalar yapmıştır, anlıyorsunuz. o yüzden fazla güzelde gözümüz yok, ey azrail... biz beşiktaşlılar cehennemden kombine aldık.
oraya da geliyoruz. "
steroid
binlerce kişiyi tek söz veya hareketle idare edebilme yeteneği sayesinde en omuzu kalabalık komutanları bile kıskandıran kişi, amigo ya da tribün çocuğu.
beşiktaş yönetimi alen e kara kaşına gözüne bayıldığından saygı göstermiyor, tabanın nabzını tutan hatta kontrol eden bu adama taraftarlar hedef göster kelle iste derecesinde bağlı çünkü.
ayrıca çarşıyı tasfiye ettiğinde mit emeklisi gibi klas bir tarz tutturmuştu.
independence
bugun uc buyuk kulubun taraftarlarina kar$i yapilan operasyon esnasinda goz altina alindi kendisi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24799107.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol