7 kasım 2007 fenerbahçe psv eindhoven maçı

sepulturk
fenerbahce’nin kazanması durumunda ikinci turu hemen hemen garantileyeceği şampiyonlar ligi maçıdır. dün geceki beşiktaşın performansından sonra ortalama bir maç olması imkansızlaşmıştır zira fenerbacelilerin bu maçtan etkilenmemiş olması çok zordur.
dccl
zico colin kazım’ı ilk 11 de maça çıkarak ben ve birçok fenerbahçe taraftarını şaşırtmıştır. umarım bir bildiği vardır.
not: bu maç kırmızı kartsız bitmez zannımca.
dccl
2 oldu semih attı fener attı goller ardı ardına geliyor.fener beşiktaş’ın yediklerini çıkartmaya çalışıyor.
tandt
tribünlerde fenerbahçeyi desteklemeye çarşı mı geldi acaba diye düşünmeme sebep olmuştur ayrıca.an itibariyle inönüdeki liverpool maçında çarşının tribün şovunun taklidi yapılmaktadır.
van ness
ikinci yarısında fenerimize başarılar dilediğim maç. bu maçı alırsak uefa garanti olacak ve 2. tur avantajı tavan yapacak. hadi bakalım hayırlısı olsun.
sepulturk
fenerbahce’nin kazanmazsa çok büyük ayıp edeceği maçtır. zira sahada teknik direktörlerini valencia’ya kaptıran ve ne yapacaklarından bihaber bir psv vardır.

ayrıca ilker yasin yine muhteşem laflar hazırlamıştır bu maçlar için. bir tanesinde "bu alex şu an psv’de olsa her şey çok farklı olurdu" demiştir. burdan kendisine cevap vermek istiyorum; "dünkü hakan arıkan psv’de olsa bu maç daha da farklı olurdu"
dccl
fenerbahçe’nin 2-0 üstünlüğü ile sona ermiş karşılaşmadır ikinci yarı tatsız tuzsuz geçmiş ilk yarı ile idare edilmiştir.fenerbahce taraftarı her zaman ki gibi takımını mükemmel bir biçimde desteklemiştir. taraftar olabilmeyi son bir kaç yıldır diğer takım taraftarlarına öğreten fenerbahçe tribünleri yine örnek olmuştur.
kris kindle junior
beşiktaş ın söylediği tezahuratı söyleyen taraftar yüzünden trübünlerde beşiktaşlı olduğunu düşündüğüm, ancak fenerbahçeyi bu maçı kazanmasından dolayı tebrik ettiğim maç.
orion
fenerbahçe’nin fevkalade futbol oynadıgı, artık bişeyleri aştıgının kanıtı olan maçtır bir beşiktaş’lı olarak fenerbahçe’yi tebrik ediyorum, ancak fenerbahçe’li bir grup taraftarın beşiktaş tezahuratını söylemesi ve hatta çarşının liverpool maçında yaptıgı uygulamaları aynen yapması çok garip geldi bir an beşiktaş diye de bagırsalar hoş olur diye düşündüm <bkz ironi>
incem ben
ilker yasin’in colin kazım’a kazım kazım dediği ardından da star tv de kazım kazım yazan karşılaşmadır.ilker yasin alex gibi topçun olsun dünya kadar borcun olsun diyerekten de bir bomba daha yapmıştır.alex bunu da yapsa herhalde ne işim var burda benim ki ama dimi gibi bir cümle kurardı herhalde demiştir aynı zamanda.
edit:benim kabızlığımmış.ilker abi böyle şeyler yapmaz.gerçekten adı kazım kazım’mış.
herşeyi bir yana bırakalım.sana helal olsun fenerbahçe ilk defa gurur duydum mutlu oldum gol olunca ilk defa gool diye bağırdım sevindim dilerim ki başka başka başarılar da yaşatır avrupa’da.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol